ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΗ ΚΑΤΡΙΤΣΗ Ο Π. ΤΣΑΦΑΡΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΚΑΙ Ο Θ.ΚΑΝΑΒΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 30 Ιουλίου 2023

ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΗ ΚΑΤΡΙΤΣΗ Ο Π. ΤΣΑΦΑΡΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΚΑΙ Ο Θ.ΚΑΝΑΒΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συμπατριώτισσες & Συμπατριώτες της Τριφυλίας μας, φίλες & φίλοι,


Με χαρά και τιμή ανακοινώνουμε σήμερα ότι ενώνουμε δυνάμεις με τον Δημοτικό Σύμβουλο Παναγιώτη Τσαφαρά ο οποίος θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό μας «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ» από τη Δημοτική Ενότητα Φιλιατρών.

Ο Παναγιώτης Τσαφαράς του Ηλία γεννήθηκε και ζει στα Φιλιατρά. Είναι παντρεμένος με τη Θεοδώρα Κατσιφαρέα, καθηγήτρια του Λυκείου Φιλιατρών, με την οποία έχουν έναν γιο, τον Ηλία, και πρόσφατα απέκτησαν εγγονό, τον Παναγιώτη. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας, έμπορος, πάνω από 40 χρόνια στον τομέα της γεωργίας. H φύση της δουλειάς του, του επιτρέπει να έρχεται σ’ επαφή με πάρα πολύ κόσμο και το περιβάλλον της Τριφυλίας, γνωρίζοντας τα πλεονεκτήματα, τα προβλήματα και τις ανάγκες του τόπου που ζούμε και αγαπάμε. Η ενασχόλησή του με τα κοινά μετρά 40 και πλέον χρόνια. Ξεκίνησε ως ποδοσφαιριστής της ΕΡΑΝΗΣ Φιλιατρών και της ΝΙΚΗΣ Πλάτης, τις οποίες στη συνέχεια υπηρέτησε κι από θέσεις ευθύνης. Πέτυχαν, ως ποδοσφαιριστής, να κατακτήσουν το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της ΕΡΑΝΗΣ, και ως γενικός αρχηγός την άνοδο στην επαγγελματική κατηγορία της Γ’ Εθνικής, συμβάλλοντας έτσι στην προώθηση του αθλητισμού στην περιοχή μας μέσα από τη δημιουργία ελκυστικών υποδομών και δίνοντας την δυνατότητα αναγνώρισης σε Φιλιατρινόπουλα καθώς και σε άλλα παιδιά της Τριφυλίας να αναδειχθούν και να γράψουν την δική τους επιτυχημένη αθλητική πορεία. Συμμετείχε ενεργά ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου των Φιλιατρών και ως πρόεδρός του για πολλά χρόνια. Υπηρέτησε πολλά χρόνια ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου «Όμιλος Φίλων Αγρίλη» (Ο.Φ.Α.) πετυχαίνοντας ως ομάδα την δημιουργία υποδομών και την ανάδειξη του οικισμού του Αγρίλη καθιστώντας τον πόλο έλξης, για κάθε ηλικία, κατοίκων της Τριφυλίας. Τα τελευταία χρόνια με την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο κόσμος της Τριφυλίας συμμετέχει ως Δημοτικός Σύμβουλος, ενώ διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου διευκολύνοντας τη συγκρότηση Προεδρείου στο ξεκίνημα της Δημοτικής Περιόδου. Έχει αναδείξει στο Δημοτικό Συμβούλιο σειρά ζητημάτων και έχει θέσει πλήθος ερωτήσεων για προβλήματα στα Φιλιατρά και ευρύτερα για όλη την Τριφυλία. Είναι καλός οικογενειάρχης και επιτυχημένος στην επιχειρηματική του δραστηριότητα. Διακρίνεται για το ήθος, τη σοβαρότητα, την αξιοπιστία και το μεστό του λόγο, τη συγκροτημένη σκέψη, τις ικανότητες, τη μεθοδικότητα και την αποτελεσματικότητά του.

Ο Παναγιώτης Τσαφαράς δήλωσε για την υποψηφιότητά του: «Την παρουσία μου τα χρόνια αυτά τη γνωρίζετε. Αποφάσισα να συνεχίσω συμμετέχοντας στο συνδυασμό “ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ”, έναν ανεξάρτητο συνδυασμό, πιστεύοντας πως η ενεργοποίηση υγιών δυνάμεων ισότιμα, με γνώμη και συμμετοχή στη λήψη αποφάσεων, με διαφάνεια μέσα από τα συλλογικά όργανα, δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ανάπτυξης της Τριφυλίας. Τέλος, ο μεγάλος δωρητής της πόλης μου, Χαράλαμπος Φουρναράκης, μας έμαθε πως “είναι ντροπή να πεθάνει κάποιος χωρίς να προσφέρει κάτι στην πόλη του από τον εαυτό του”. Εμείς, πολίτες της Τριφυλίας, γνωριζόμαστε…».

Τον ευχαριστώ από την καρδιά μου για την αποδοχή, την εμπιστοσύνη και την τιμή.

Πάμε δυνατά! Με συμμάχους όλους τους συμπατριώτες και όλες τις συμπατριώτισσες!

ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ! Κερδίζουμε το μέλλον!

ΑΚΗΣ Γ. ΚΑΤΡΙΤΣΗΣ

Υπ. Δήμαρχος Τριφυλίας



Ανακοίνωση υποψηφιότητας Θεόδωρου Καναβού από τη Δ.Ε. Φιλιατρών


Συμπατριώτισσες & Συμπατριώτες της Τριφυλίας μας, φίλες & φίλοι,

«ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ» είναι η δημιουργική σύνθεση ιδεών και έντιμη συνεργασία ανθρώπων σε ένα μάχιμο ψηφοδέλτιο δουλειάς και προσφοράς για την Τριφυλία του μέλλοντος! Ενώνουμε δυνάμεις άνθρωποι της κοινωνίας και της αυτοδιοίκησης, άνθρωποι της προσφοράς, της σκληρής δουλειάς, της παραγωγής έργου. Άνθρωποι με αγάπη για την πατρίδα και τους συμπατριώτες μας.

Με χαρά και τιμή ανακοινώνουμε σήμερα την υποψηφιότητα του Θεόδωρου Καναβού του Νικολάου ως Δημοτικού Συμβούλου με το συνδυασμό μας «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ» από τη Δημοτική Ενότητα Φιλιατρών.

Ο Θεόδωρος Καναβός γεννήθηκε και μεγάλωσε στο χωριό του, τη Χριστιανούπολη, όπου εργάζεται ως αγρότης. Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Λυμπεροπούλου και έχουν τρία παιδιά. Εδώ και πολλά χρόνια ασχολείται ενεργά με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χριστιανούπολης ως μέλος και τα τελευταία χρόνια είναι πρόεδρος του Συλλόγου. Με την Τοπική Αυτοδιοίκηση ασχολείται δεύτερη φορά.

Είναι άνθρωπος σοβαρός, με ήθος και ακεραιότητα, με αρχές και αξίες. Άνθρωπος δυναμικός και δραστήριος. Ξέρει να δουλεύει και να είναι αποτελεσματικός. Θέλει ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας και στοχεύει στην ανάπτυξη και ανάδειξη του αγροτικού τομέα της Τριφυλίας μας.

Ο Θεόδωρος Καναβός δήλωσε για την υποψηφιότητά του: «Με την Τοπική Αυτοδιοίκηση ασχολούμαι δεύτερη φορά. Ευχαριστώ τον Άκη Κατρίτση που μου έδωσε την ευκαιρία να πορευτούμε και να αγωνιστούμε μαζί ενάντια στη στασιμότητα που επικρατεί στον τόπο μας και υπέρ της ανάπτυξης. Είναι σημαντικό να έχουν τα παιδιά μας προοπτική να παραμείνουν στον τόπο μας. Η ανάπτυξη και ανάδειξη του αγροτικού τομέα της περιοχής μας είναι ένας από τους βασικούς στόχους μου».

Τον ευχαριστώ από την καρδιά μου για την αποδοχή, την εμπιστοσύνη και την τιμή.

Πάμε δυνατά! Με συμμάχους όλους τους συμπατριώτες και όλες τις συμπατριώτισσες!

ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ! Κερδίζουμε το μέλλον!

 

ΑΚΗΣ Γ. ΚΑΤΡΙΤΣΗΣ

Υπ. Δήμαρχος Τριφυλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages