ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΧΑΙΔΩΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023

ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΧΑΙΔΩΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ


 Αγαπητοί μας συμπολίτες, ανακοινώνουμε σήμερα την υποψηφιότητα με τον συνδυασμό μας «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ» του Σκοτάδη Ιωάννη του Γεωργίου ως υποψηφίου δημοτικού συμβούλου στη Δ.Ε Κυπαρισσίας του Δήμου Τριφυλίας. 


Ο Σκοταδης Ιωάννης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας και έχει μια κόρη που σπουδάζει Δημόσια Διοίκηση στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Είναι Σύμβουλος Φυσικών και Νομικών Προσώπων εξωτερικός συνεργάτης των τραπεζών σε διαχείριση κεφαλαίων και χορηγήσεις, ασκεί διαχείριση ακινήτων, είναι χρήματαασφαλιστικός σύμβουλος και έχει εταιρεία συμβούλων που μεσολαβεί για λογαριασμό Ελληνικών εταιρειών προκειμένου να τους βοηθήσει στην εξωστρέφεια που χρειάζονται για μεγάλες αγορές του εξωτερικού.

Έχει πιστοποίηση από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Τομέας 

Οικονομικής και Διοίκησης Επιχειρήσεων – Χρηματοοικονομικής), Ανάπτυξη Επικοινωνιακών Δεξιοτήτων και Time and Stress Management. 

Είναι μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και έχει διεθνή επαγγελματική αναγνώριση ως μέλος από τον ανεξάρτητο οργανισμό Million 

Dollar Round Table (MDRT) ο οποίος ιδρύθηκε το 1927 στις Η.Π.Α και αριθμεί μόνο 49.000 μέλη από 82 χώρες σε όλο τον κόσμο, για την ποιότητα εξυπηρέτησης, γνώσης αλλά και μέγεθος χαρτοφυλακίου στα ασφαλιστικά και χρηματοοικονομικά προϊόντα .

 

ΧΑΪΔΩ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages