Ο καύσωνας γέμισε τα παραλιακά μαγαζιά, μείωση της κίνησης στην πλατεία Κυπαρισσίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 29 Ιουλίου 2023

Ο καύσωνας γέμισε τα παραλιακά μαγαζιά, μείωση της κίνησης στην πλατεία Κυπαρισσίας


Η άνοδος της θερμοκρασίας από τα μέσα Ιουλίου και μετά έφερε κόσμο στα παραλιακά καταστήματα της Κυπαρισσίας και της Τριφυλίας, από την άλλη όμως ερήμωσε τα μαγαζιά εστίασης του κέντρου τις πρωινές ώρες με εξαίρεση ευτυχώς τις βραδινές που γεμίζει η πλατεία. 
 Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν επαγγελματίες του κλάδου που έχουν επενδύσει πάνω στα καταστήματα που βρίσκονται κοντά σε αιγιαλούς και στηρίζουν την λειτουργία τους στο μπάνιο και στην ξαπλώστρα, ο Ιούλιος εξαιτίας του καύσωνα ήταν ένας μέτριιος μήνας για αυτούς αφού γέμισαν οι παραλίες όχι μόνο τα Σαββατοκύριακα, αλλά και πολλές καθημερινές. 
 Από την άλλη όμως τα μαγαζιά του κέντρου μειώθηκε η κίνηση και είναι χαρακτηριστικό ότι εδώ και ορισμένες μέρες έκλεισε ιστορική καφετέρια στην πλατεία και σε πιάτσες που έχουν άτομα κάθε ηλικίας... Πρόκειται για μαγαζιά που κλείνουν συνήθως τον Αύγουστο, αλλά φέτος εξαιτίας της ζέστης και της έλλειψης κόσμου έκλεισαν πριν καλά – καλά τελειώσει ο Ιούλιος. 
Εξάλλου, ο καύσωνας επηρέασε και την βραδινή κίνηση αφού όλοι αναζητούσαν μια έξοδο προς την θάλασσα. Έτσι καταστήματα στην Ελ. Βενιζέλου και 25ης Μαρτίου ή σε και άλλα κεντρικά σημεία της πόλης παρουσίασαν κάθετη πτώση τις μέρες του καύσωνα. Πλέον τα περισσότερα από αυτά ετοιμάζονται να κλείσουν από το πρώτο πενθήμερο του Αυγούστου για διακοπές, ανοίγοντας και πάλι μετά τις 20 του μηνός. ΙΩΑΝ.ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages