ΘΕΡΜΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΜΕ ΜΑΧΗ Δ. ΠΤΩΧΟΥ ΚΑΙ Γ. ΜΠΕΖΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 25 Ιουλίου 2023

ΘΕΡΜΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΜΕ ΜΑΧΗ Δ. ΠΤΩΧΟΥ ΚΑΙ Γ. ΜΠΕΖΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ




Μπορεί ο κανονικός καύσωνας να έχει κυριαρχήσει στην επικαιρότητα κι αυτό είναι εύλογο, όμως, σε αντίστοιχες “πολιτικές θερμοκρασίες” φαίνεται πως ακολουθεί ο αυτοδιοικητικός. Τα τεκταινόμενα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι “καυτά” με την υποψηφιότητα του Δημήτρη Πτωχού
με την στήριξη της ΝΔ να είναι εκείνη που έχει ξεχωρίσει και ακολούθως που έχει ενεργοποιήσει και τις υπόλοιπες εξελίξεις. 
 Εξελίξεις που σχετίζονται με την κεντροαριστερά μια και από εκεί αναμένεται να οριστικοποιηθεί μέσα στην εβδομάδα το πρόσωπο εκείνο που θα εκφράσει τον όλο χώρο. Η υποψηφιότητα του Γιώργου Μπέζου φέρεται να είναι ανάμεσα σε εκείνες που (επαν)εξετάζονται, με το όνομά του -όπως άλλωστε έχουμε παρουσιάσει- να έχει μπει στο μικροσκόπιο από τον χειμώνα. 
Ο πρώην διοικητής του Νοσοκομείου της Καλαμάτας με μεγάλα ερείσματα στην κοινωνία της Αρκαδίας και της Μεσσηνίας και με αναφορά στο έργο του, έχει όλα εκείνα τα εχέγγυα προκειμένου να αποτελέσει μια πρωταγωνιστική επιλογή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο κ. Μπέζος θέτει ως προαπαιτούμενο την… ενότητα της κεντροαριστεράς σε μια πιθανή δική του υποψηφιότητα, δηλαδή, την στήριξη από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ. 
 Σε μια τέτοια ενιαία έκφραση με την επιλογή του Γ. Μπέζου ως υποψηφίου περιφερειάρχη -και από την άλλη με την επιλογή Πτωχού που ήδη έχει καταγράψει μια σημαντική δυναμική- κατανοεί κανείς πως δημιουργούνται νέα δεδομένα και “ψαλιδίζονται” κατά πολύ οι δυνάμεις της παράταξης Τατούλη, σε σημείο του να… φλερτάρει με την τρίτη θέση στις περιφερειακές εκλογές. Ήδη αυτό έχει προκαλέσει αναστάτωση στους κόλπους της παράταξης Τατούλη που αναζητά… απεγνωσμένα νέα πρόσωπα για να στελεχώσει το συνδυασμό του. Από την πλευρά του ο Δ. Πτωχός αρχίζει και σχηματοποιεί το ψηφοδέλτιό του προσθέτοντας νέα πρόσωπα, με ιδιαίτερα επιτυχημένη αναφορά και πορεία στο ο δράσης τους, δείγμα πως ενεργοποιεί δυνάμεις και από άλλους χώρους, δεσμευμένος στην προοπτική να αλλάξει σελίδα η Πελοπόννησος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages