“Ανυπότακτα Φιλιατρά”: “Ντροπή να λέτε ότι κόβεται το νερό από βλάβη στο νέο δίκτυο” - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023

“Ανυπότακτα Φιλιατρά”: “Ντροπή να λέτε ότι κόβεται το νερό από βλάβη στο νέο δίκτυο”

 


ΤΟ ΝΕΟΤΕΡΟ 
δελτίο Τύπου μελών των Ανυπότακτων Φιλιατρών

ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ

κ. Δήμαρχε της Καλλικρατικής Τριφυλίας &

κ. Πρόεδρε της ΔΕΥΑΤ,

είναι ντροπή για τα Φιλιατρά να λέτε ότι κόβεται το νερό από βλάβη στο νέο δίκτυο, πράγμα ανυπόστατο λόγω της ποιότητας του υλικού που κατασκευάστηκε.

Πληροφορηθήκαμε όμως ότι η βλάβη είναι στο παλιό δίκτυο ύδρευσης. Είναι ΑΙΣΧΟΣ και ΝΤΡΟΠΗ για εσάς και τους προηγούμενους που λέγατε ανοιχτά και απροκάλυπτα ότι το καταργήσατε. Συνεπώς, είστε πολιτικοί ΨΕΥΤΕΣ, με ή χωρίς πατέντα.

Εάν υπάρχει αυτή τη στιγμή ροή στο παλιό δίκτυο, γιατί αυτό ακόμα δεν έχει απομονωθεί, ενώ παραμένει συνδεδεμένο με το καινούριο δίκτυο; Συνεπώς υπάρχει απώλεια νερού στο διάτρητο παλιό δίκτυο, άγνωστης ποσότητας. Δεν χρειάζονται δικαιολογίες ότι έφαγε το κουνάβι ή όποιο άλλο τρωκτικό (!) το καλώδιο. Η αποκατάσταση αυτής της ζημιάς δεν απαιτεί περισσότερο χρόνο από 5 λεπτά. Άρα είναι φτηνές οι δικαιολογίες σας. Τα ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ, από την πρώτη στιγμή σας έχουμε υποδείξει ότι θα πρέπει να ελέγχετε όλο το δίκτυο ύδρευσης, ώστε να λειτουργεί σωστά και να μην υπάρχουν διαρροές.

Οι 5 γεωτρήσεις που υφίστανται για την ύδρευση της πόλης των Φιλιατρών, με τον μικρότερο όγκο παροχής νερού στα 40 κυβικά/ώρα η κάθε μια, σημαίνει το λιγότερο 200 κυβικά νερό την ώρα να μπαίνει στη δεξαμενή. Επιπλέον, ότι προστίθεται από το νερό της πηγής Καναλουπούς. Με αυτές τις προδιαγραφές, δεν δικαιολογείται τόση μακροχρόνια διακοπή νερού στην πόλη, την Παρασκευή 21/7/2023.

Τελευταίο ερώτημα κ. Δήμαρχε και κ. Πρόεδρε της ΔΕΥΑΤ. Μπορείτε να μας πληροφορήσετε πόσα εκατομμύρια ευρώ χρωστάει η ΔΕΥΑΤ; Κατηγορούσατε την προηγούμενη δημοτική αρχή για κακοδιοίκηση στη ΔΕΥΑΤ. Εσείς, τί κάνατε;

Τελικά μήπως αυτή η περίφημη ΔΕΥΑΤ θα πρέπει να καταργηθεί λόγω της ανικανότητας κι ανυπαρξίας σας; Στοιχείο κορυφαίο απόδειξης για την ανικανότητά σας είναι ότι ξεχάσατε μετά την αποκατάσταση της βλάβης να κλείσετε τη βάνα αποσυμπίεσης του δικτύου. Με αποτέλεσμα να κυλίσει το νερό στο δίκτυο όμβριων, να καταλήξει στη θάλασσα στο Λιμενάρι και να προκληθεί διπλωματικό επεισόδιο με την Ιταλία, που πλημμύρισε από το νερό του δικτύου ύδρευσης Φιλιατρών! Παράδοξο! την ίδια ώρα, τα Φιλιατρά διψούσαν!!!

Φιλιατρινοί/ες, η μόνη λύση όλων των προβλημάτων που ταλανίζουν την πόλη είναι η επαναφορά στο αυτοδιοίκητο ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ.

Φιλιατρά, 26 Ιούλη 2023

Κείμενο μελών

ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages