ΟΝΟΜΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Δ. ΠΤΩΧΟΥ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023

ΟΝΟΜΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Δ. ΠΤΩΧΟΥ

 


Νέα δεδομένα δημιουργούνται για την προεκλογική αυτοδιοικητική περίοδο στην περιφέρεια του Δήμου Τριφυλίας. Η ανακοίνωση στον επικεφαλής παρατάξεων με νέα πρόσωπα ουσιαστικά διαιωνίζουν τον πόλεμο εντυπώσεων για την επικείμενη αυτοδιοικητική μάχη, όπου δεν αποκλείεται εκπλήξεις.

Αυτή τη φορά φαίνεται ότι κορυφαίο στέλεχος δημοτικό συμβούλιο δεν θα είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές για το Δήμο Τριφυλίας, ωστόσο όμως λόγω της εμπειρίας του στην τοπική κοινωνία όπου είναι ιδιαίτερα αγαπητός θα δώσει τη μάχη στις περιφερειακές εκλογές και μάλιστα αποκαλύπτουμε ότι θα είναι παρών με το συνδυασμό του νέου υποψήφιου περιφερειάρχη Δ. Πτωχού. Ουσιαστικά θα είναι μία από τις σημαντικές υποψηφιότητες για την περιφέρεια της Τριφυλίας καθώς τόσο από πλευράς της ιδιότητάς του προς το κοινωνικό σύνολο όσο και στην δράση του μέσα από φορείς της περιοχής στο παρελθόν.

Με βάση αυτή την εικόνα φαίνεται ότι είναι δημοτικοί σύμβουλοι δεν θα είναι υποψήφιοι με συνδυασμούς, ορισμένοι εξ’ αυτών μάλιστα υπάρχει πιθανότητα να μη συμμετάσχουν καν σε κάποιο αυτοδιοικητικό σχήμα. Ωστόσο υπάρχουν στελέχη τα οποία θα συνεχίσουν να δίνουν τη μάχη από άλλες θέσεις κυρίως όταν οι ίδιοι έχουν προσφέρει τόσο στα κοινά με την αξιοπρεπή παρουσία τους αλλά κυρίως με την γνώση για τα δεδομένα της περιοχής. ΙΩΑΝ.ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages