«Ανυπότακτα Φιλιατρά» για σκουπίδια στο Αγροκήπιο: «Έρχονται κι άλλα … υπομονή!» - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 30 Ιουλίου 2023

«Ανυπότακτα Φιλιατρά» για σκουπίδια στο Αγροκήπιο: «Έρχονται κι άλλα … υπομονή!»

 


ΤΟ ΝΕΟ δελτίο Τύπου μελών των “Ανυπότακτων Φιλιατρών”

Ενώ ο κ. Δήμαρχος και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Καθαριότητας είναι υπόδικοι για εναποθέσεις απορριμμάτων στο Αγροκήπιο Φιλιατρών, ο Δήμος Τριφυλίας συνεχίζει την ίδια παράνομη τακτική στον χώρο αυτό, χωρίς να λογαριάζουν κανέναν! Ούτε τους πολίτες, ούτε τη δικαιοσύνη λες και είναι στο απυρόβλητο…

Ο δε κ. Αντιδήμαρχος έσπευσε να παραιτηθεί. Αυτό βέβαια δεν τον απαλλάσσει των ευθυνών του, για το συνεχιζόμενο έγκλημα. Αλήθεια, απαντήστε μας ποιος εν τέλει είναι αρμόδιος στον τομέα της Καθαριότητας Φιλιατρών; Από τότε που στείλατε τον εδώ επιστάτη στους Γαργαλιάνους, ποιον ορίσατε αρμόδιο στην θέση του; Μήπως δώσατε ειδικές αρμοδιότητες στη μισθοδοτούμενη, ειδική σας συνεργάτιδα; Μπορεί η κυρία αυτή να δίνει εντολές για να κινούνται οχήματα και μηχανήματα ή υπογράφει άλλος “αρμόδιος”, πχ ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών; Απαντήστε μας, προκειμένου να αντιληφθούμε κι εμείς και οι πολίτες, το μπάχαλο των υπηρεσιών σας!

Έχετε υποτροπιάσει, κυρίοι/ες της Δημοτικής αρχής Τριφυλίας. Κι αυτό είναι ένα ακόμα αποδεικτικό στοιχείο εις βάρος σας σε επίπεδο ποινικό, καθώς και ένδειξη της ασέβειάς σας προς τις δικαστικές αρχές και τους πολίτες των Φιλιατρών. Διότι, όχι απλώς δεν κάνετε τίποτα για τη διαχείριση των απορριμμάτων, παρά είστε:

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ λόγω κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιάς.

Εάν η εναπόθεση στο συγκεκριμένο σημείο έχει σκοπό το “θάψιμο” – όπως η γάτα σκεπάζει τα δικά της περιττώματα – σας ενημερώνουμε ότι τα πάσης φύσεως απορρίμματα σήμερα μπορεί να μη φαίνονται αύριο όμως θα βγουν στη φόρα. Κι η λαϊκή παροιμία – στιχουργία λέει:

Τη Δευτέρα βάζει πλύση και την Τρίτη τα στραγγίζει, την Τετάρτη τα απλώνει και την Πέμπτη τα μαζώνει, την Παρασκευή διπλώνει, το Σαββάτο σιδερώνει. Και την Κυριακή αλλάζει…. πω πω πω τι ψείρες βγάζει”!

Μια εικόνα, ισούται με χίλιες λέξεις … (δείτε τις φωτογραφίες)

Εναποθέσεις σκουπιδιών στο Αγροκήπιο Φιλιατρών της 25-07-2023.
Νέες εναποθέσεις σκουπιδιών στο βάθος, έμπροσθεν των σαραβαλιασμένων & μέσα στα βάτα αντικών
κειμηλίων του Δήμου Φιλιατρών (πυροσβεστικό – κύλινδρος), ημερομηνία: 27-07-2023.

Φιλιατρινοί/ες, ο Καλλικρατικός θεσμός απέτυχε! Τα Φιλιατρά δεν τα σώζει ούτε ο καταγόμενος από εδώ Δήμαρχος. Μόνη λύση, επαναφορά στο αυτοδιοίκητο ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages