ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2028 - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2028

 


Φίλες και φίλοι, Τριφύλιες και Τριφύλιοι,

ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς για το συναρπαστικό αυτό ταξίδι των 3,5 εβδομάδων από 1η/8/23 που δήλωσα παρών ως υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας μέχρι σήμερα 24/8/23.

Πήγα σε πολλά σημεία του Δήμου μας.

Συναντήθηκα με πολλές και πολλούς από εσάς. Είτε με θεσμικό ρόλο είτε στο πλαίσιο μιας χαλαρής συζήτησης.

ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ:
-Φτιάξαμε μια παράταξη με συμπολίτισσες και συμπολίτες Τριφύλιους που αγαπούν αληθινά αυτό τον τόπο, που έχουν όραμα γι’ αυτόν, πιστεύουν σ’ αυτόν, επιλέγουν να ζουν σ’ αυτόν με τα παιδιά τους, θέλουν να δουν τη ζωή τους βελτιωμένη με ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά, με απασχόληση, με ευκαιρίες, με επιχειρηματικότητα, με προοπτική.

-Έχει επωνυμία και έμβλημα.

-Έχει σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

-Έχει πάνω από 200 άτομα σε όλο το Δήμο σχεδόν καθημερινούς συνομιλητές, ο πυρήνας των συνεργατών μου και τα “προκαταστατικά ιδρυτικά” μέλη της. 60 από αυτά αποδέχθηκαν να είναι υποψήφιες και υποψήφιοι στα ψηφοδέλτιά μας, κάτι για το οποίο θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλως ιδιαιτέρως.

-Έχει ήδη εντυπωσιακά πάρα πολλούς φίλους, οι οποίοι σε ένα μεγάλο ποσοστό καθημερινά αλληλεπιδρούν, σχολιάζουν, επικροτούν, προτείνουν και παρεμβαίνουν ηλεκτρονικά.

-Κάναμε πράξη τον ανοιχτό δημόσιο διάλογο σε όλη την επικράτεια του Δήμου Τριφυλίας και για όλα τα μεγάλα θέματα που τον απασχολούν.

-Καταθέσαμε σε πολύ λίγο χρόνο συγκεκριμένες προτάσεις, άμεσα υλοποιήσιμες.

-Σκεφτήκαμε συλλογικά, δημοκρατικά και σε πραγματικά διαδραστική διαδικασία με τους πολίτες της Τριφυλίας για το επόμενο βήμα αυτής της προσπάθειας κατά το άμεσο μέλλον και καταλήξαμε στο ότι τέλος του 2023 ή αρχές του 2024 θα πραγματοποιηθεί καταστατική γενική συνέλευση για τη σύσταση ενός σύγχρονου αυτοδιοικητικού φορέα με ρόλο παρεμβατικό στα δημοτικά πράγματα της Τριφυλίας και που θα διεκδικήσει τα ηνία του Δήμου μας στις εκλογές του έτους 2028.

-Καταφέραμε να φτιάξουμε ένα think tank.

-Πολλοί Τριφύλιοι σε θέσεις κλειδιά στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα συμμετέχουν ενεργά στην όλη προσπάθεια.

-Άμεσα θα λειτουργήσουν και οι άλλες σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και ιστότοπο.

-ΗΡΘΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ.

-ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ.

-Κινούμαστε με ήθος, αξιοπρέπεια και πολιτικό πολιτισμό, παρά τα όσα πικρόχολα ακούστηκαν, σεβόμενοι απόλυτα πως πολλές γνωστές και φιλικές οικογένειες είχαν μέλη τους που συμμετείχαν ήδη σε άλλες παρατάξεις.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ:

-Να καταρτίσουμε συνδυασμό και να κατέβουμε στις εκλογές της 8ης Οκτώβρη 2023.

-Η προθεσμία υποβολής συνδυασμού στο Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας εκπνέει στις 31/8/23, ενώ 7 ημέρες πριν βρισκόμαστε στους μισούς υποψηφίους (60 άτομα), γεγονός που δεν αφήνει ρεαλιστικά περιθώρια αισιοδοξίας για κάθοδο σε αυτές τις εκλογές με το πρόβλημα να εστιάζεται περισσότερο στις Κοινότητες και στον απαραίτητο αριθμό υποψηφίων.

-Είχαμε επίγνωση του ασφυκτικού χρονοδιαγράμματος και της ελλείψεως χρόνου.

-Τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά σήμερα, αν είχαμε ξεκινήσει λίγους μήνες πριν την προσπάθεια αυτή.

-Δεν καταφέραμε να βρεθούμε παντού στην επικράτεια του Δήμου Τριφυλίας και να συνομιλήσουμε με όλες και όλους εσάς.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο θα συμβεί στο άμεσο μέλλον οργανωμένα και αποτελεσματικά.

Ως προς τις επερχόμενες εκλογές ξεκαθαρίζουμε πως δε θα συνεργαστούμε, ούτε θα υποστηρίξουμε καμία από τις 4 παρατάξεις, για τον απλό λόγο ότι δε μας εκφράζουν.

Βεβαίως, κάποια ικανά πρόσωπα υπάρχουν ως υποψήφιοι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι στις παρατάξεις αυτές, τουλάχιστον οι πολίτες ας τους επιλέξουν.

Εμείς συνεχίζουμε… Τώρα ξεκινάμε… Ήλθαμε για να μείνουμε… Τριφυλία ΜΑΖΙ για τον τόπο μας… Ανοιχτός δημόσιος διάλογος παντού…

Συμμετοχή παντού… Ξανά σας ευχαριστώ ειλικρινά.

Ηλίας Π. Γιαννόπουλος
Δικηγόρος Αθηνών, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages