Προγραμματική σύμβαση Περιφέρειας και Δήμου Τριφυλίας για παρκέ στο Κλειστό Γαργαλιάνων - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

Προγραμματική σύμβαση Περιφέρειας και Δήμου Τριφυλίας για παρκέ στο Κλειστό Γαργαλιάνων


Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας υπέγραψε την Δευτέρα 14 Αυγούστου, προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Τριφυλίας. Ο προϋπολογισμός της εν λόγω προγραμματικής σύμβασης, με αντικείμενο την προμήθεια ξύλινου αθλητικού δαπέδου (παρκέ) στο Κλειστό Γυμναστήριο Γαργαλιάνων, ανέρχεται σε 37.200 ευρώ. Οπως τόνισε ο περιφερειάρχης σχετικά, έχει υλοποιηθεί το σύνολο των δεσμεύσεων που ο ίδιος είχε κάνει για την περιοχή των Γαργαλιάνων όσον αφορά σε έργα σχετικά με αθλητικές υποδομές -μεταξύ των οποίων το σκοπευτήριο και το γήπεδο-, αλλά και στην στήριξη εκδηλώσεων πολιτισμού.

ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ Γ.Σ. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ

Περί τα μέσα Σεπτεμβρίου, ίσως και λίγο αργότερα, αναμένεται η ολοκλήρωση της τοποθέτησης του παρκέ στο Κλειστό Γυμναστήριο Γαργαλιάνων. Καθώς ο χρόνος μετρά αντρίστροφα και η ώρα της πρεμιέρας πλησιάζει για το πρωτάθλημα της Nation League, κοινώς Γ΄  Εθνικής και του Κυπέλλου Ελλάδας, η ομάδα των Γαργαλιάνων ετοιμάζεται για την έναρξη της προετοιμασίας της. Το προηγούμενο διάστημα και όσο οι εργασίες στο κλειστό δεν ξεκινούσαν η αγωνία κορυφωνόταν με αποτέλεσμα ο σύλλογος να αναζητά λύσεις.

Εν τέλει οι εργασίες θα προχωρήσει με ορίζοντα χρόνου το τρίτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου και έως τότε ο σύλλογος θα δουλέψει στο κλειστό της Κυπαρισσίας το οποίο, όπως αναφέρεται στην κάτωθι ανακοίνωση που εξέδωσε το σωματείο, παραχωρήθηκε με την σύμφωνη γνώμη του Αθλητικού Φορέα και των έτερων σωματείων που το χρησιμοποιούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages