ΣΤΗ λευκή νύχτα Γαργαλιάνων η Χάιδω Παναγιωτοπούλου-Υποψήφιος στο Σιδηρόκαστρο ο Αθανάσιος Κυριαζής - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023

ΣΤΗ λευκή νύχτα Γαργαλιάνων η Χάιδω Παναγιωτοπούλου-Υποψήφιος στο Σιδηρόκαστρο ο Αθανάσιος Κυριαζής

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Στη Λευκή Νύχτα των Γαργαλιάνων συμμετείχε η υποψήφια Δήμαρχος Τριφυλίας και επικεφαλής του συνδυασμού «Τριφυλία Πρωταγωνίστρια», κ. Χάιδω Παναγιωτοπούλου. 

Η υποψήφια Δήμαρχος επισκέφτηκε τα εμπορικά καταστήματα της πόλης, έκανε τα ψώνια της και συνομίλησε με καταστηματάρχες και κοινό. 

Συμμετέχοντας στη γιορτή, προσφέροντας κεράσματα και χυμούς, οι υποψήφιοι υποδέχτηκαν πολίτες στα γραφεία του συνδυασμού και επικοινώνησαν τις θέσεις τους για το μέλλον της Τριφυλίας.


ΧΑΪΔΩ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ» 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αγαπητοί μας συμπολίτες, ανακοινώνουμε σήμερα την υποψηφιότητα με τον συνδυασμό μας «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ» του Κυριαζή Αθανασίου του Αλεξάνδρου και της Χρυσούλας ως υποψηφίου Προέδρου για την Δ.Κ Σιδηροκάστρου της Δ.Ε Αυλώνος.
Ο Κυριάζης Αθανάσιος ,κάτοικος Σιδηροκάστρου , έχει μεγάλη παρουσία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση , στα κοινά ενώ είναι και συγγραφέας.
Έχει διατελέσει 12 συνεχόμενα χρόνια Πρόεδρος της Κοινότητας Σιδηροκάστρου , είχε θέσει υποψηφιότητα ως Δήμαρχος Αυλώνος και στις τελευταίες Περιφερειακές εκλογές ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό του κ.Νίκα.
Υπήρξε πρωταθλητής στίβου στον Πανελλήνιο Γ.Σ και επί σειρά ετών υπήρξε αθλητικός παράγοντας σε Σωματεία και Ομοσπονδίες.
Σήμερα είναι Πρόεδρος του Εξ. Λαογραφικού Συλλόγου Σιδηροκάστρου «Δημοσθένης Κάκκαβας».
Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά , μαζί με τη σύζυγο του Ιωάννα στο Δικτυακό μάρκετινγκ και στην Εστίαση.
Είναι αποφασισμένος να δώσει όλη του την εμπειρία για την αναδιοργάνωση του Ιστορικού Σιδηροκάστρου και μαζί να βάλουμε την χρυσή πινελιά στην ανάπτυξη της ορεινής Τριφυλίας.

ΧΑΪΔΩ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages