Απάντηση στον Σαράντο Κουκούμη για τους Προέδρους Κοινοτήτων - Το γαϊδουράγκαθο τρυπάει... - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

Απάντηση στον Σαράντο Κουκούμη για τους Προέδρους Κοινοτήτων - Το γαϊδουράγκαθο τρυπάει...




 Αναμενόμενα μας αιφνιδίασε ο "συντηρητικούλης", αλλά παρ' όλα αυτά συμπαθής Σαράντος Κουκούμης. Δείχνει να ασχολείται λιγότερο με την Δημοτική Αρχή (Δήμαρχο, Αντιπολίτευση) η οποία ασκεί εξουσία, και περισσότερο με τους Προέδρους των Κοινοτήτων που ουσιαστικά δεν εκφράζουν καμία εξουσία, αφού δεν έχουν, ούτε τους έχει δωθεί κάποια αρμοδιότητα! 


Γιατί ένιωσε απειλή από αυτήν την πρωτόγνωρη για τον τόπο μας αντίδραση των Προέδρων και τη δημιουργία του δικτύου κοινοτήτων;

Γιατί αλήθεια αφού "ήλπιζε" στο Κίνημα των Προέδρων δεν εξέδωσε ανακοίνωση συμπαράστασης;

Μήπως επειδή η κίνηση των Προέδρων δεν ήταν καθοδηγούμενη κομματικά, αλλά προερχόμενη από την βάση, κατάφερε να ταρακουνήσει τα "δημοτικά" νερά; 

Ίσως γιατί κατάφερε τα προβλήματα των κοινοτήτων να μπουν επιτέλους στην ατζέντα των υποψήφιων συνδυασμών!  


Να δούμε τελικά με την κατάθεση των συνδυασμών πόσους απ'τους προέδρους θα προσελκύσει η Λαϊκή Συσπείρωση μετά τους αγώνες που έδωσε για αυτούς τα τελευταία τέσσερα χρόνια...  


Οι πρόεδροι μετά την δημιουργία του δικτύου κοινοτήτων Τριφυλίας απέτυχαν στην προσπάθειά τους να δημιουργήσουν το δικό τους συνδυασμό... Έτσι αναγκάστηκαν, πραγματικά με δυσκολία, να επιλέξουν ανάμεσα στους τέσσερις συντηρητικούς συνδυασμούς!!! Όπως αποδεικνύεται όμως οι Πρόεδροι αφού έπρεπε υποχρεωτικά να ενταχθούν σε κάποιο συνδυασμό, ενστικτωδώς, και όχι μόνο, απέκλεισαν τους ακραίους από τους συντηρητικούς συνδυασμούς! 


Είναι σίγουρο ότι οι Πρόεδροι, ανεξαρτήτως με το ποιος θα εκλεγεί Δήμαρχος, θα είναι και πάλι στην πρώτη γραμμή  επίλυσης των καθημερινών προβλημάτων των χωριών τους !!! 


Ελπίζουμε το προεκλογικό ενδιαφέρον από τους υποψήφιους Δημάρχους για τους προέδρους και τις κοινότητες να διατηρηθεί και μετά τις εκλογές!!! 


Περικλής Κανελλόπουλος 

Πρόεδρος Κοινότητας Κεφαλόβρυσης (Ρίπεσι)


Σημ.1.: Τα γιαταγάνια οι πρόεδροι τα έχουν πάντα ανά χείρας και ποτέ κρεμασμένα, γιατί εκτός των άλλων τα χρησιμοποιούν για να καθαρίζουν τους δρόμους και τα σοκάκια των χωριών τους από τα βάτα και χορτάρια.


Σημ.2: Για όσους δεν γνωρίζουν, αυτή είναι η αναφορά του Σαράντου Κουκούμη για τους Προέδρους: "Είχαμε μια «ελπίδα» από κάποιο «κίνημα» «προοδευτικούληδων» Προέδρων Κοινοτήτων οι οποίοι βγήκαν στο προσκήνιο το προηγούμενο διάστημα με κάποιες συνάξεις και ανακοινώσεις που κατήγγειλαν την απαξίωσή τους από το Κράτος και τους Δημάρχους κι ότι είχαν άλλο «όραμα» αυτοί για την Τοπική Αυτοδιοίκηση κι αν κατάφερναν να συγκροτήσουν συνδυασμό θα τα «ίσιωναν» όλα τα στραβά αλλά γρήγορα «ξεφούσκωσε». Κι αφού κρέμασαν τα «γιαταγάνια» τους στα τζάκια των σπιτιών τους ( να έχουν και κάποια ενθύμια από τους αγώνες τους), τρέχουν τώρα να βρουν φωλιά «ν’απαγκιάσουν» στους τρεις δεξιούς- συντηρητικούς (όπως χαρακτήριζαν οι ίδιο μέχρι πρότινος) συνδυασμούς."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages