ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ. O Αναστάσιος (Τάσος) Σπάλας και ο Αγγελής Πετρακόπουλος υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι στη Δ.Ε. Κυπαρισσίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ. O Αναστάσιος (Τάσος) Σπάλας και ο Αγγελής Πετρακόπουλος υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι στη Δ.Ε. Κυπαρισσίας


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Και ο Αναστάσιος (Τάσος) Σπάλας υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος από τη Δ.Ε. Κυπαρισσίας

 

«ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ» είναι η δημιουργική σύνθεση ιδεών και έντιμη συνεργασία ανθρώπων σε ένα μάχιμο ψηφοδέλτιο δουλειάς και προσφοράς για την Τριφυλία του μέλλοντος! Ενώνουμε δυνάμεις άνθρωποι της κοινωνίας και της αυτοδιοίκησης, άνθρωποι που πιστεύουν ότι αξίζουμε καλύτερα και ενωμένοι μπορούμε!

Με χαρά και τιμή ανακοινώνουμε σήμερα την υποψηφιότητα του Αναστασίου (Τάσου) Σπάλα του Θεοδώρου ως Δημοτικού Συμβούλου με το συνδυασμό μας «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ» από τη Δημοτική Ενότητα Κυπαρισσίας.

Ο Τάσος Σπάλας γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ραφτόπουλο (Ραπτόπουλο) Τριφυλίας. Φοίτησε στο Γυμνάσιο Κυπαρισσίας και αποφοίτησε από το 18ο Γενικό Λύκειο Αθηνών. Σπούδασε Τουριστικά Επαγγέλματα. Πατέρας μια κόρης. Στην πλούσια επαγγελματική του διαδρομή για περίπου 40 χρόνια εργάστηκε στο χώρο του Τουρισμού εκ των οποίων τα 20 τελευταία χρόνια ως Γενικός Διευθυντής μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων στη χώρα. Από το 2011 οπότε συνταξιοδοτήθηκε διαμένει στον τόπο καταγωγής του, ευρισκόμενος σχεδόν καθημερινά στην Κυπαρισσία όπου έχει άρρηκτους δεσμούς συγγενείας και φιλίας. Εκτός από την Ελληνική, ομιλεί την Αγγλική και την Γερμανική γλώσσα.

Οι γνώσεις του στον χώρο του Τουρισμού, οι εμπειρίες του από τη Διεύθυνση μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων, οι ικανότητές του και η συγκροτημένη αντίληψή του για τον Τουρισμό και τη διοίκηση – διεύθυνση τουριστικών μονάδων καθώς και τη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού θα συμβάλλουν καίρια στην εκπόνηση συνεκτικού σχεδίου για την προώθηση και ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος της Τριφυλίας μας με συνέργειες και διεκδίκηση υποδομών και τη δημιουργία γόνιμου και ελκυστικού περιβάλλοντος προκειμένου να συγκρατήσουμε και να προσελκύσουμε νέο πληθυσμό και νέες επενδύσεις, αλλά και να αντιμετωπίσουμε και εσωτερικές ανισότητες. Παράλληλα, ζώντας την καθημερινότητα στην ορεινή Κοινότητα του Ραπτοπούλου γνωρίζει καλά τα προβλήματα και τις ανάγκες των μόνιμων κατοίκων και της ευρύτερης περιοχής της Δ.Ε. Τριπύλης καθώς και των αγροτών και κτηνοτρόφων του ορεινού μας όγκου.

 

Τον ευχαριστώ από την καρδιά μου για την αποδοχή, την εμπιστοσύνη και την τιμή.

ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ! Κερδίζουμε το μέλλον!

#trifyliaenomenoi #kerdizoumetomellon #akiskatritsis

 

ΑΚΗΣ Γ. ΚΑΤΡΙΤΣΗΣ

Υπ. Δήμαρχος Τριφυλίας



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Και ο Αγγελής Πετρακόπουλος  υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος από τη Δ.Ε. Κυπαρισσίας

 

Συμπατριώτισσες & Συμπατριώτες της Τριφυλίας μας, φίλες & φίλοι,

Η Τριφυλία του μέλλοντος είναι ο στόχος που εμπνέει, κινητοποιεί και ενώνει δημιουργικές δυνάμεις της κοινωνίας και της αυτοδιοίκησης. Νέους ανθρώπους και ενεργούς πολίτες που πιστεύουν ότι αξίζουμε καλύτερα και ενωμένοι μπορούμε!

Με χαρά και τιμή ανακοινώνουμε σήμερα ότι ενώνουμε δυνάμεις με τον Αγγελή Πετρακόπουλο του Νικολάου ο οποίος συμμετέχει ενεργά στο συνδυασμό μας «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ» ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος από τη Δημοτική Ενότητα Κυπαρισσίας.

Ο Αγγελής Πετρακόπουλος είναι Διπλωματούχος Αρχιτέκτων Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και Πτυχιούχος του Τμήματος Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Κατάγεται από την Κυπαρισσία, στην οποία διαμένει μόνιμα τα τελευταία 12 χρόνια και είναι πατέρας τριών παιδιών.

Επαγγελματικά, δραστηριοποιείται περισσότερα από 25 χρόνια και τα τελευταία έτη, ως μόνιμος μηχανικός σε διάφορες υπηρεσίες του Δημοσίου (Δήμος Τριφυλίας, Νοσοκομείο Καλαμάτας, Περιφέρεια Πελοποννήσου), έχει ασχοληθεί αποτελεσματικά με τον προγραμματισμό, τη μελέτη και την υλοποίηση τεχνικών έργων, την αξιοποίηση εθνικών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων χρηματοδότησης και την προώθηση των νέων τεχνολογιών και αειφόρου σχεδιασμού στο δομημένο περιβάλλον.

Είναι ένας ενεργός πολίτης, ο οποίος ασχολείται με τα κοινά περισσότερα από 30 έτη, σε επαγγελματικό, επιστημονικό και πολιτικό – αυτοδιοικητικό επίπεδο, ενώ έχει σχεδιάσει και συμμετάσχει σε πολλές ενημερωτικές δράσεις και κοινωνικές διεκδικήσεις.

Με την επιστημονική του κατάρτιση, την εμπειρία του, τις ικανότητες και τη δημιουργική του διάθεση συνδράμει στον αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον!

 

Τον ευχαριστώ από την καρδιά μου για την αποδοχή, την εμπιστοσύνη και την τιμή.

ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ! Κερδίζουμε το μέλλον!

#trifyliaenomenoi #kerdizoumetomellon #akiskatritsis 

ΑΚΗΣ Γ. ΚΑΤΡΙΤΣΗΣ

Υπ. Δήμαρχος Τριφυλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages