ΡΕΠΟΡΤΑΖ- ΣΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ των υπαλλήλων του Δήμου Τριφυλίας στηρίζεται η λειτουργία δομών όπως η ράμπα ΑΜΕΑ στη παραλία Κυπαρισσίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 20 Αυγούστου 2023

ΡΕΠΟΡΤΑΖ- ΣΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ των υπαλλήλων του Δήμου Τριφυλίας στηρίζεται η λειτουργία δομών όπως η ράμπα ΑΜΕΑ στη παραλία Κυπαρισσίας


ΣΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ των υπαλλήλων του Δήμου Τριφυλίας επαφύεται η λειτουργία των Κοινωνικών υπηρεσιώ
ν αλλά και δομών στην περιοχή μας, όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ του kyparissiagr, kyparissianews.com
 ως προσφορά στους δημότες μετά το περιστατικό με την ράμπα για Α.Μ.Ε.Α. στην παραλία Κυπαρισσίας.

Το συγκεκριμένο περιστατικό σύμφωνα με το ρεπορτάζ σημειώθηκε απογευματινές ώρες-περίπου στις 7- καθώς είναι πρακτικά αδύνατο να υπάρχει υπάλληλος- λόγω έλλειψης προσωπικού- όλη την ημέρα στην παραλία του Αη Λαγούδη. Παράλληλα με βάση πληροφορίες μας ο Δήμος Τριφυλίας έχει ενημερώσει οικογένειες με κινητικά προβλήματα ότι η ράμπα λειτουργεί 10 το πρωί ως 1 το μεσημέρι ακόμα και τα Σαββατοκύριακα. Ένας υπάλληλος επιφορτίστηκε με ευαισθησία να λειτουργεί η ράμπα πρόσβασης από Δευτέρα ως Παρασκευή, ενώ ένας δεύτερος υπάλληλος υπάρχει για τα Σαββατοκύριακα. Πέρσι μάλιστα δεν υπήρξε πρόβλημα και πιθανόν ορισμένοι επισκέπτες να μην γνώριζαν τις ώρες λειτουργίας. Η τουαλέτα λειτουργεί ωστόσο δεν είναι εφικτό να είναι ανοιχτή διαρκώς για ευνόητους λόγους.

Από το ρεπορτάζ μας προκύπτει ότι οι δομές-υπηρεσίες του Δήμου στηρίζοντας στο φιλότιμο των υπαλλήλων του Δήμου, καθώς οι ίδιοι υπάλληλοι ασκούν κι άλλα καθήκοντα που αφορούν για παράδειγμα το Λαογραφικό μουσείο, την φροντίδα για αδέσποτα ζώα συντροφιάς, πάρκα και λοιπά. Επειδή βέβαια είναι προεκλογική περίοδος συστήνουμε να επιλύονται καθημερινά προβλήματα σε επίπεδο ενημέρωσης και λόγω προσωπικού οι υπάλληλοι αγαπούν τον τόπο τους και φροντίζουν όσο μπορούν να προσφέρουν. ΤΑ υπόλοιπα αφορούν την διαχείριση του Δήμου σε πολιτικό επίπεδο κι εκεί ας εστιάσουν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και όχι μόνο. 

Εμείς θα είμαστε ΠΡΩΤΑ από όλα κοντά στους πολίτες, οφείλοντας να αναγνωριστεί το έργο των υπαλλήλων -έχουμε κι άλλο ρεπορτάζ- ως κοινωνική προσφορά πολλές φορές πέρα του ωραρίου τους.. ΙΩΑΝ.ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages