Σκλάβος και Σκούντζος υποψήφιοι με τη Χάιδω Παναγιωτοπούλου στον Δήμο Τριφυλίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 20 Αυγούστου 2023

Σκλάβος και Σκούντζος υποψήφιοι με τη Χάιδω Παναγιωτοπούλου στον Δήμο Τριφυλίας


 Δύο ακόμη υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους με το συνδυασμό “Τριφυλία Πρωταγωνίστρια” ανακοίνωσε η υποψήφια δήμαρχος Τριφυλίας Χάιδω Παναγιωτοπούλου.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Αγαπητοί μας συμπολίτες, ανακοινώνουμε σήμερα την υποψηφιότητα με τον συνδυασμό μας «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ» του Σκούντζου Δημητρίου του Ιωάννη και της Ζωής ως υποψηφίου Δημοτικού συμβούλου στη Δ.Ε Γαργαλιάνων του Δήμου Τριφυλίας.

Ο Σκούντζος Δημήτριος , με καταγωγή από τους Γαργαλιάνους , είναι απόφοιτος του Πολυτεχνείου Πάτρας του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών. Έχει μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων – Executive MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι program Manager και τα τελευταία 22 χρόνια εργάζεται στην Γαλλική Πολυεθνική «THALES» , με έδρα την Αθήνα.

Εργάζεται και έχει πολυετή εμπειρία στη Διαχείρηση και Υλοποίηση έργων στον τομέα της Αμυντικής Βιομηχανίας. Τα τελευταία 8 χρόνια είναι υπεύθυνος Υλοποίησης έργων σχετικά με την Εναέρια Κυκλοφορία Αθήνας και Κύπρου. Είναι πατέρας δυο παιδιών.

Αγαπητοί μας συμπολίτες, ανακοινώνουμε σήμερα την υποψηφιότητα με τον συνδυασμό μας «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ» του Σκλάβου Αριστείδη του Παναγιώτη και της Χρυσούλας ως υποψηφίου στη Δ.Κ Ελαίας της Δ.Ε Αυλώνος του Δήμου Τριφυλίας.

Ο Σκλάβος Αριστείδης δραστηριοποιείται στον πρωτογενή τομέα ως παραγωγός κηπευτικών και ελιάς Καλαμών.

Ασχολείται ενεργά με τα κοινά από το 1997 και είναι Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ελαίας τα τελευταία 9 χρόνια.

Ενώνουμε δυνάμεις με γνώμονα και σκοπό το καλύτερο του τόπου μας , την αναβάθμιση της ζωής των πολιτών και την ανάπτυξη της περιοχής μας.

Άλλη μια ελπιδοφόρα συνεργασία που θα οδηγήσει την #Τριφυλίαμπροστά.

ΧΑΪΔΩ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages