ΟΙ υποψήφιοι με τον Άκη Κατρίτση στη Δ.Κ. Φαρακλάδας και Δ.Κ. Σπηλιάς Κυπαρισσίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023

ΟΙ υποψήφιοι με τον Άκη Κατρίτση στη Δ.Κ. Φαρακλάδας και Δ.Κ. Σπηλιάς Κυπαρισσίας

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Αντώνης Θεοδωρόπουλος υποψήφιος στη Δ.Κ. Φαρακλάδας

«ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ» είναι η δημιουργική σύνθεση ιδεών και έντιμη συνεργασία ανθρώπων σε ένα μάχιμο ψηφοδέλτιο δουλειάς και προσφοράς για την Τριφυλία του μέλλοντος! Δίνουμε την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να δράσουν και να προσφέρουν έργο.

Με χαρά και τιμή ανακοινώνουμε σήμερα την υποψηφιότητα του Αντώνη Θεοδωρόπουλου του Χρήστου με το συνδυασμό μας «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ» στη Δ.Κ. Φαρακλάδας.

Ο Αντώνης Θεοδωρόπουλος είναι απόφοιτος Τ.Ε.Ε. Ιδιωτικός υπάλληλος και αγρότης. Παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

Είναι νέος άνθρωπος με κοινωνική παρουσία και αναφορά, με ικανότητες και δυναμισμό. Με διάθεση για δουλειά και προσφορά. Πιστεύει ότι αξίζουμε καλύτερα και ενωμένοι μπορούμε.

Τον ευχαριστώ από την καρδιά μου για την αποδοχή, την εμπιστοσύνη και την τιμή.

ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ! Κερδίζουμε το μέλλον!



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Μάριος Σαραντάκος υποψήφιος στη Δ.Κ. Σπηλιάς

Συμπατριώτισσες & Συμπατριώτες της Τριφυλίας μας, φίλες & φίλοι,

Η Τριφυλία του μέλλοντος είναι ο στόχος που εμπνέει, κινητοποιεί και ενώνει δημιουργικές δυνάμεις της κοινωνίας και της αυτοδιοίκησης. Νέους ανθρώπους που ασχολούνται ενεργά πρώτη φορά με τον Δήμο Τριφυλίας γιατι πιστεύουν ότι αξίζουμε καλύτερα και ενωμένοι μπορούμε!

Με χαρά και τιμή ανακοινώνουμε σήμερα την υποψηφιότητα του Μάριου Σαραντάκου του Αθανασίου με το συνδυασμό μας «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ» στη Δ.Κ. Σπηλιάς.

Ο Μάριος Σαραντάκος είναι κάτοικος Σπηλιάς. Ιδιωτικός υπάλληλος. Μέλος στο Δ.Σ. του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σπηλιάς «Ο ΕΡΜΗΣ».

Είναι νέος άνθρωπος, φιλότιμος, εργατικός, μεθοδικός και αποτελεσματικός. Πιστεύει στην ενότητα, τη σύνθεση και τη συνεργασία.

Τον ευχαριστώ από την καρδιά μου για την αποδοχή, την εμπιστοσύνη και την τιμή.

ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ! Κερδίζουμε το μέλλον!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages