ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ: ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Β ΤΟΠΙΚΗ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ: ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Β ΤΟΠΙΚΗ

 


Πρώτη προπόνηση σήμερα το απόγευμα για τον ΠΑΟ Καλού Νερού που μετά από ένα μικρό διάστημα αδράνειας, επιστρέφει στα τοπικά πρωταθλήματα.

Το ραντεβού διοίκησης, τεχνικής ηγεσίας και ποδοσφαιριστών έχει δοθεί για τις 18:00 το απόγευμα στο γήπεδο της Κυπαρισσίας.

Στο προπονητικό κομμάτι, αναλαμβάνει ο Γιώργος Μητρόπουλος, ένας άνθρωπος που έχει περάσει με επιτυχία από τον σύλλογο ξανά και θα βοηθήσει πλέον από νέο πόστο ενώ μην ξεχνάμε ότι αναδείχθηκε πρωταθλητής με την Εράνη Φιλιατρών.

Στόχος, είναι η ομάδα να βρει ξανά την χαμένη αίγλη της και πάνω στο ντόπιο στοιχείο να χτίσει ένα δυνατό σύνολο ενώ να σημειώσουμε ότι θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β’ Τοπικής κατηγορίας.

Ενίσχυση με Μάρκο Φιλάι


Σημαντική μεταγραφή για τον ΠΑΟ Καλού Νερού που ήρθε σε συμφωνία με τον Μάρκο Φιλάι.

Ο έμπειρος μεσοαμυντικός τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση του συλλόγου και θα την ενισχύσει σημαντικά στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Τοπικής. Αποκτήθηκε από τον Ακρίτα Κορώνης, ενώ έχει περάσει και από την ΑΕ Λογγάς.

Έχει συνδέσει το όνομα του, με τον Ηρακλή Καλαμάτας όπου αγωνιζόταν τα τελευταία 7 χρόνια ενώ έχει περάσει και από τον Ολυμπιακό Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages