ΛΥΣΗ για τα αδέσποτα σκυλιά στη περιοχή της Ελαίας ζητά ο Πρόεδρος της Κοινότητας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 27 Αυγούστου 2023

ΛΥΣΗ για τα αδέσποτα σκυλιά στη περιοχή της Ελαίας ζητά ο Πρόεδρος της Κοινότητας

ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ του προβλήματος με τα αδέσποτα σκυλιά υπάρχει στη περιοχή της Ελαίας ζητά με έγγραφό του που έστειλε στους αρμόδιους φορείς σύμφωνα με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Άρη Σκλάβο που επισημαίνει το ζήτημα που απασχολεί τους κατοίκους.

Πιο συγκεκριμένα, σε σχετικό έγγραφο του κ. Σκλάβου προς το Τμήμα Αγροτικής Παραγωγής και Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Τριφυλίας τονίζει μεταξύ άλλων: «Με την παρούσα επιθυμώ να σας θέσω υπόψιν σας το οξύτατο πρόβλημα με τους αδέσποτους σκύλους το οποίο παρουσιάζεται στις περιοχές Ελαίας, Αγιαννάκης, Φόνισσα.

Ως πρόεδρος της κοινότητας έχω διαπιστώσει από κοινού με τη συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μου ότι κυκλοφορούν 3 αγέλες με σύνολο 30 σκύλους, οι οποίοι επιτίθονται αιφνιδιαστικά σε δίτροχα οχήματα και κατοίκους σε σημεία όπου περπατούν και συχνάζουν καθημερινά και ηλικιωμένοι με κινητικά προβλήματα αλλά και μικρά παιδιά.

Σας ερωτώ αν προτίθεστε να λάβετε μέτρα για το συγκεκριμένο ζήτημα και σας καλώ να συνεργαστούμε άμεσα ώστε να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά το ζήτημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages