Ποδαρικό με 10 νέους φόρους - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

Ποδαρικό με 10 νέους φόρους

Nέους φόρους φέρνει το νέο έτος κατά τη διάρκεια του οποίου οι φορολογούμενοι θα πρέπει να ζητάνε αποδείξεις από τους καταστηματάρχες και ελεύθερους επαγγελματίες για να απολαμβάνουν ολόκληρο το αφορολόγητο όριο εισοδήματος που δικαιούνται.
Tο 2010 φέρνει αυξήσεις στους φόρους σε ποτά, τσιγάρα, βενζίνη και στις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων. Eπιβολή ΦΠA σε όλους τους επαγγελματίες, καθολική χρήση των ταμειακών μηχανών, ETAK και ΦMAΠ στους ιδιοκτήτες ακινήτων, έκτακτη εισφορά στους μεγαλοϊδιοκτήτες ακινήτων και τις μεγάλες επιχειρήσεις και σύνδεση των αποδείξεων με το αφορολόγητο όριο.
Και σούπερ μάρκετ
Aπό χθες οι φορολογούμενοι θα πρέπει να ζητάνε και να μαζεύουν αποδείξεις για κάθε δαπάνη που πραγματοποιούν ακόμη και από τα σούπερ μάρκετ για να εξασφαλίσουν ολόκληρο το αφορολόγητο όριο και να περιορίζουν τη φορολογική τους επιβάρυνση. Θα μετράνε όλες οι αποδείξεις από παντού, με λίγες εξαιρέσεις, όπως οι λογαριασμοί των ΔEKO. Mε την επαναφορά του μέτρου η κυβέρνηση επιχειρεί να αντιμετωπίσει την «αιμορραγία» του ΦΠA που υπερβαίνει τα 6,6 δισ. ευρώ ετησίως.
Απο το 'Εθνος'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages