Δράσεις και το 2010 το Αγροβιοτεχνικού Συνεταιρισμού Κυπαρισσίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Δράσεις και το 2010 το Αγροβιοτεχνικού Συνεταιρισμού Κυπαρισσίας

31/1/2010
ΤΗΝ πρωτοχρονιάτικη πίτα του πραγματοποίησε σε μια ζεστή ατμόσφαιρα σε ξενοδοχείο της παραλίας ο Αγροβιοτεχνικός Αγροτουριστικός Συνεταιρισμός Κυπαρισσίας 'Νέδα' που δραστηριοποιείται εδώ και 1 χρόνο στην περιοχή μας με εξαιρετικά δείγματα δουλειάς. Στο καλωσόρισμα που έκαναν η Πρόεδρος κ. Ιζα Μπάχμαν και η Γραμματέας κ. Αγγελική Καραγεώργου αναφέρθηκαν στην δύσκολη εκκίνηση του εγχειρήματος, στην συμμετοχή σε εκθέσεις και εκδηλώσεις όπως και στην ανταπόκριση του κοινού που φέτος όπως ειπώθηκε θα καθιερωθεί ως η χρονιά της επικοινωνίας.
Ειδικότερα η κ. Καραγεώργου αναφέρθηκε στην πρόθεση του Συλλόγου να μετέχει σε εκδηλώσεις που παρουσιάζεται το έργο του Συνεταιρισμού οπως και με δικό του περίπτερο στα Φιλιατρά τις ημέρες εορτής του Πολιούχου της πόλης, ενώ δεν παρέλειψε να εστιάσει και 'στις υποσχέσεις, τις καλές δηλώσεις και προτροπές απο ορισμένους αρμόδιους που παρότι ετόνσαν ότι θα ενίσχυσαν την προσπάθεια δυστυχώς αποδείχτηκαν κούφια λόγια με ελάχιστες εξαιρέσεις'. Ο Συνεταιρισμός στηρίζεται στις πλάτες και το μεράκι των μελών του και παράγει εξαιρετικής ποιότητας χειροποίητα παραδοσιακά προιόντα τα οποία έχουν ήδη διακριθεί στην τοπική αγορά, ενώ προιόντα του πωλούνται σε καταστήματα της περιοχής μας.
Ο Συνεταιρισμός θα συνεχίσει το έργο του και ενδιαφέρον έδειξαν αρκετοί παρευρισκόμενοι για την προοπτική και το μέλλον του ενώ η πίτα που διανεμήθηκε συνοδεύτηκε από ένα παραδοσιακό γλυκό. Τυχερός της βραδιάς με το φλουρί ήταν ο δημοσιογράφος Ιωάνν. Μποζίκας που κέρδισε ένα καλάθι με χειροποίητες συνθέσεις και γλυκά απο το Συνεταρισμό. Ενα καλάθι γεμάτο απο τοπικά παραδοσιακά προιόντα που θα μπορούσε να δοθεί όπως προτείνουμε στους επισκέπτες της πόλης ή σε επίσημες εκδηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages