ΣΠΟΡ: Ο Α.Ο.Κ. 'πυροβόλησε' τον Αίαντα με 2-0 - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

ΣΠΟΡ: Ο Α.Ο.Κ. 'πυροβόλησε' τον Αίαντα με 2-0

Ο ΑΟΚ με αυτή του τη νίκη αποσπάστηκε τέσσερις βαθμούς από την δεύτερη θέση που πλέον βρίσκεται η Σπερχογεία και αναδείχθηκε πρωταθλητής χειμώνα. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την Κυπαρισσία ήταν ο Αντρέι Κιούτακ που πέτυχε και τα δύο γκολ της αναμέτρησης και οδήγησε την ομάδα του στο τρίποντο. Με αυτή της τη νίκη η ομάδα του Χρήστου Γερολυμάτου έφτασε τις πέντε συνεχόμενες και δείχνει πως έχει τον τρόπο να παραμένει στην κορυφή, βγάζοντας μάλιστα και δύσκολα παιχνίδια με επιτυχία.
Ο Αίαντας από την άλλη το πάλεψε όσο περισσότερο μπορούσε όμως δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα στις ευκαιρίες που δημιούργησε. Στο 8’ οι γηπεδούχοι απείλησαν, με τον Μασουρίδη να σεντράρει από δεξιά, όμως ο Δ. Νινιός δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή.
Στο 13’ μετά από λάθος του Γεωργιόπουλου, ο Δ. Μικελάτος έδωσε στον Κιούτακ και εκείνος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1. Μετά από δύο λεπτά ο Αίαντας βγήκε και πάλι απειλητικά μπροστά, όμως η έξυπνη σέντρα του Αντωνόπουλου πέρασε ανεκμετάλλευτη.
Στο 20’ το σουτ του Μικελάτου απέκρουσε ο Μανωλόπουλος, όπως και στο 25’ το σουτ του Κιούτακ. Στο 42’ ο σκόρερ επιχείρησε να νικήσει από κοντά τον Μανωλόπουλο δίχως να τα καταφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages