Προχωρούν τα μεγάλα έργα στο Νομό μας... - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

Προχωρούν τα μεγάλα έργα στο Νομό μας...

10/1/2009
Στα τμήματα από την Τσακώνα μέχρι τη στροφή του Μελιγαλά και στους Δήμους Αρφαρών και Θουρίας, όπου έχουν συντελεστεί οι απαλλοτριώσεις ή οι επιτάξεις, υλοποιείται με πιο γρήγορους ρυθμούς η κατασκευή του αυτοκινητόδρομου μέσα στη Μεσσηνία. Αυτό επεσήμανε στην “Ε” υπεύθυνος του ομίλου “Μορέας”, ενημερώνοντας για την πορεία του έργου στο νομό μας.
Σύμφωνα με την ενημέρωση, στο τμήμα από Μελιγαλά μέχρι Πάμισο (Αγιο Φλώρο) δουλεύουν κυρίως στη Σκάλα, καθώς δεν έχει συντελεστεί η απαλλοτρίωση και δεν μπορούν να μπουν
σ’ όλο το μέτωπο. «Στις περιοχές των Δήμων Αρφαρών και Θουρίας είναι καλύτερα τα πράγματα, καθώς υπήρξε ενημέρωση και προχώρησαν οι επιτάξεις», παρατήρησε ο υπεύθυνος των κατασκευαστών. Μας πληροφόρησε ότι δουλεύουν στον κόμβο και στα διόδια Αρφαρών (κοντά στη διασταύρωση προς Πλατύ και από κει προς Πήδημα), όπου φτιάχνουν διάφορα τεχνικά έργα. Επίσης, δουλεύουν στο κομμάτι από τα φυτώρια Κοντόπουλου (στην ευθεία της Ανθειας) και προς Ανθεια -Αίπεια. Ο εκπρόσωπος του “Μορέα” ανέφερε ότι σ’ αυτή την περιοχή, από το 16ο έως και το 20,5ο χιλιόμετρο του δρόμου, είναι χώρος αρ-χαιολογικού ενδιαφέροντος και έχει αποδοθεί στην Αρχαιολογική Υπηρεσία, που κάνει έρευνες.

Πηγη 'Ελευθερία'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages