Πρωταθλητής χειμώνα ο Παντριφυλιακός Καλονερού - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Πρωταθλητής χειμώνα ο Παντριφυλιακός Καλονερού

ΜΕΣΑ σε ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Παντριφυλιακού Καλονερού στο κέντρο Πέτρινο Μπαλκόνι της περιοχής παρουσία του Προέδρου και του Δ.Σ. αλλά και εκπροσώπων του Δήμου όπως ο κ. Σπύρος Χρονόπουλος, της τοπικής ενορίας, αλλά και φίλων της ομάδας.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σάκης Γαλάνης ευχαρίστησε τον Προπονητή και τους παίκτες τόσο για την πρωτιά της Ομάδας στο Πρωτάθλημα της Γ τοπικής κατηγορίας όπως και για το fair play σε κάθε αγώνα καθώς αποτελεί πρότυπο για τις υπόλοιπες ομάδες του Νομού επισημαίνοντας ότι ‘στόχος μας είναι πάντα το ποιοτικό ποδόσφαιρο και η ευγενής άμιλλα’. Παράλληλα αναφέρθηκε στις εργασίες για το νέο γήπεδο που ξεκινούν την Ανοιξη σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις της Νομαρχίας Μεσσηνίας αλλά και στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς Κοπανάκι- Καλονερό που έληξε με 0-2 υπέρ της ομάδας ανακηρύσσοντας Πρωταθλητή χειμώνα τον ΠΑΟ Καλονερού καθώς βρίσκεται στην 1η θέση με διαφορά.
Σε δηλώσεις τους στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο Προπονητής κ. Σάκης Διονυσόπουλος και ο Μιχάλης Νικητόπουλος ευχαρίστησαν τους παίκτες τονίζοντας ότι ‘ο ΠΑΟ Καλονερού είναι μια μεγάλη οικογένεια και υπάρχει άψογη συνεργασία με όλους τους παίκτες για αυτό και θέτουμε στόχο πάντα την κατάκτηση του Πρωταθλήματος’. Από τους παίκτες που ήταν οι πρωταγωνιστές του αγώνα με το Κοπανάκι και έβαλαν τα 2 γκόλ τόσο ο Κανέλλος Λαμπρόπουλος όπως και ο Χρήστος Φραγκούλιας μίλησαν για ‘επίπεδο συνεργασίας τόσο αγωνιστικά όσο και εκτός γηπέδου, με προπονήσεις και αρκετή σκληρή δουλειά’ καταλήγοντας ότι ‘οι προσπάθειές μας φαίνεται ότι επιβραβεύονται με τον καλύτερο τρόπο και θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο μέχρι το τέλος’.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages