Ανάστατοι οι κάτοικοι στην Αυλώνα απο κρούσματα κλοπών - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Ανάστατοι οι κάτοικοι στην Αυλώνα απο κρούσματα κλοπών

ΑΝΑΣΤΑΤΟΙ είναι οι κάτοικοι του ορεινού Δήμου Αυλώνος απο τα κρούσματα ληστειών σε οικίες και πρόσφατα σε Πρατήριο υγρών καυσίμων απο ένοπλους δράστες καθώς ο μοναδικός Αστυνομικός Σταθμός που διατηρούσε ο Δήμος έχει βάλει λουκέτο εδώ και 10 χρόνια. Εξάλλου ομόφωνα το Δ.Σ. έχει διαμαρτυρηθεί για την ανασφάλεια που διακατέχει του κατοίκους εδώ και χρόνια με την ανεξέγκτη δράση αλλοδαπών παραβατών.
Πιο αναλυτικά προχθές το βράδυ μετά τις 10 μ.μ. στο Δ.Δ. Καλονερού επι του εθνικού δρόμου δύο άγνωστοι δράστες που σύμφωνα με τις μαρτυρίες είναι αλλοδαποί έχοντας καλλυμένα τα πρόσωπά τους εισήλθαν στο γραφείο καταστήματος Πρατηρίυο υγρών καυσίμων ιδιοκτησίας 29χρονου κατοίκου της περιοχής και με την απειλή όπλων τον ακινητοποίησαν καταφέροντας να αποσπάσουν απο τα ταμεία το χρηματικό ποσό των 4.000 Ευρώ.
Οι δράστες δεν έμειναν μόνο στην αφαίρεση του χρηματικού ποσού αλλά στην συνέχεια ζήτησαν τα κλειδιά απο το ΙΧ του 29χρονου προκειμένου να καλύψουν τα ίχνη του οπότε με γρήγορες κινήσεις άνοιξαν το όχημα και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Α.Τ. Κυπαρισσίας για την σύλληψη των δραστών. Τους τελευταίους 3 μήνες εχουν καταγγελθεί κρούσματα κλοπων απο οικίες κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages