Γιορτές μόνο για τους έχοντες και επώνυμους; - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2010

Γιορτές μόνο για τους έχοντες και επώνυμους;

ΜΕΡΕΣ που είναι και τα Χρόνια Καλά Ελληνικά μας συνοδεύουν. Καλωσορίζουμε την συνεργασία μας με τον Αρκαδιανό που γράφει για το kyparissianews.gr τα δικά του άρθρα με τόλμη και θάρρος. Στο καρφί και το πέταλο.
"Δύσκολη οικονομική χρονιά ιδίως για τους μη εχοντες γιατί εν περίοδο κρίσεως οι έχοντες μπορούν και πραγματοποιούν την βόλτα τους σε μερη μαγικά και ονειρεμένα. Το ιδιο συμβαίνει και στην περιοχή μας μόνο όμως για όσους ξερουν να ζούν την ζωή τους αφού πήραν τα δώρα τους, τα επιδόματά τους και κάποιοι άλλοι απλά βράζουν στο ζουμί τους. Σωστά διαβάσατε. Το αναφέρω γιατί είναι χρονιά περισυλλογής και αυτοκριτικής.
Το αναφέρω επειδή σήμερα είδαμε σε πούλμαν γνωστής Καλαματιανής εταιρείας ταξιδίων να αριβάρουν γνωστοί και επώνυμοι για ένα ταξιδάκι-και δη Πρωτοχρονιάτικο- για τις Αλπεις και την Αυστρία αλλά και σε άλλους προορισμούς.
Γιατροί, διευθυντές υπηρεσιών πρώην και νυν, φαρμακοποιοί- όχι δεν έφυγε ο Δήμαρχος που όλο εδώ βρίσκεται και κάνει γιορτές πάντα στην 'Αρκαδιά'- αλλά και άλλοι επώνυμοι που μέρες τώρα βρίσκονται Αθήνα συμφάγοντας με επώνυμους παράγοντες που ασχολούνται με την πολιτική ή μη ενώ κάποιοι άλλοι προτιμούν να χτίζουν οικίες και βίλες στας Αθήνας και όχι στον τόπο τους. Και με εξοργίζει όταν ασκούν κριτική σε όλους και σε όλα απο την χλιδή τους. Καλά θα μου πείτε αυτά γίνονται κάθε χρόνο. Μόνο που φέτος είναι η χρονιά των μεγάλων αποκαλύψεων.
Οχι για τα όσα καταγράφω αλλά περισσότερο γιατί σε τουτο το τόπο που ύμνησε ο Ομηρος και τόσοι γραμματιζούμενοι δυστυχώς δεν διδαχτήκαμε τίποτα. Οταν δίπλα μας υπάρχουν πολίτες και οικογένειες που πεινούν με πιάνει το παράπονο. Οταν κάποιοι ετοιμάζονται για τον άρτον τον επιούσιον. Οταν πρόσφατα στο Δ.Σ. ασκείται κριτική απο σύμβουλο για παραλείψεις της Δημοτικής αρχής, την ίδια ώρα ελέχθη σε συνεδρίαση ότι απουσίασε στο εξωτερικό. Ενα ταξιδάκι βρε αδερφέ όταν υπάρχουν προβλήματα δηλαδή. Τίποτα δηλαδή. Απλά να μας θυμίσουν όταν έρθουν με το καλό πως η περιοχή μας θα γίνει...Αυστρία. Γιατί Μόνο το τίποτα θα μείνει στο τέλος..."
Αρκαδιανός για πάντα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages