Στον Βιολογικό καθαρισμό και γειτονικά δημοτικά διαμερίσματα - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Στον Βιολογικό καθαρισμό και γειτονικά δημοτικά διαμερίσματα

19/1/2010
ΕΤΑΙΡΕΙΑ θα αναλάβει την λειτουργία του Βιολογικού σύμφωνα με τις δηλώσεις της Δημοτικής αρχής. Ο Δήμαρχος Κυπαρισσίας υποστήριξε ότι 'η εταιρεία που κατασκευάζει τον βιολογικό καθαρισμό θα αναλάβει και την δοκιμαστική λειτουργία του για 12 μήνες ενώ η σκέψη που κυριαρχεί τώρα στην Δημοτική αρχή είναι να διεξαχθεί διαγωνισμός ώστε να ανατεθεί σε εταιρεία η λειτουργία του Βιολογικού και για επιπλέον χρονικό διάστημα μέχρι η ΔΕΥΑΚΥ να απαιτήσει την απαιτούμενη τεχνογνωσία".
Τέλος ο κ. Σαμπαζιώτης δίνει προτεραιότητα στα διαμερίσματα της περιοχής κοντά στις εγκαταστάσεις του υποστηρίζοντας ότι 'η πόλη είναι πλήρως καλλυμένη απο αποχετευτικό δίκτυο ενώ φέτος θα ξεκινήσουν μελέτες για την αποχέτευση στους Αρμενιούς που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα και ακολούθως στα υπόλοιπα δημοτικά διαμερίσματα με προτεραιότητα εκείνα που βρίσκονται κοντά στις εγκαταστάσεις τους Βιολογικού καθαρισμού της πόλης μας'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages