ΟΚ απο τον Τεχνικό Σύμβουλο για τον Βιολογικό καθαρισμό - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

ΟΚ απο τον Τεχνικό Σύμβουλο για τον Βιολογικό καθαρισμό

27/1/2010
Η πορεία των εργασιών κατασκευής του βιολογικού καθαρισμού Κυπαρισσίας ελέγχθηκε από τους τεχνικούς συμβούλους με τους οποίους συνεργάζεται ο δήμος για την παρακολούθηση υλοποίησης του έργου. Συγκεκριμένα, εξετάστηκε όλη η πορεία της κατασκευής - δηλαδή αν ακολουθούνται η σχεδίαση και τα χρονοδιαγράμματα, αλλά και αν τηρούνται οι τεχνικές προδιαγραφές των μηχανημάτων που έχουν τοποθετηθεί ή παραγγελθεί. Η έκθεση των τεχνικών συμβούλων αναμένεται να συνταχθεί τις επόμενες μέρες.
Οπως μας ενημέρωσε ο δήμαρχος Γιώργος Σαμπαζιώτης, στην όλη πορεία του έργου υπάρχει μόνο μια μικρή καθυστέρηση στην έναρξη των εργασιών για την κατασκευή του
δικτύου μεταφοράς των λυμάτων - η οποία όμως οφείλεται στην καθυστέρηση απάντησης του υπουργείου Οικονομικών σχετικά με μια τροποποίηση που έχει ζητηθεί. Η τροποποίηση αυτή, σημείωσε, αφορά το κεντρικό αντλιοστάσιο: Ζητήθηκε αντί για 2 πολύ μεγάλες αντλίες να τοποθετηθούν 3 μικρότερες, ώστε να μπορεί να λειτουργεί ακόμη καλύτερα το αντλιοστάσιο, τόσο με λίγα όσο και με πολλά λύματα, αλλά να έχει μια αντλία ως εφεδρική.
Ο κ. Σαμπαζιώτης σημείωσε πως μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται η σχετική απάντηση από την αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Οικονομικών και αμέσως θα ξεκινήσουν οι εργασίες - εκτιμώντας ότι δεν θα υπάρχει τελικά καθυστέρηση στην πορεία και την ολοκλήρωση του έργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages