'Μια στο καρφί και...μια στο πέταλο' - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

'Μια στο καρφί και...μια στο πέταλο'

23/1/2010
Αρθρο ειδικού συνεργάτη μας
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ...θύμιζε η συνεδρίαση του Δ.Σ. Κυπαρισσίας με προσωπικές κόντρες σε εκτός ημερήσιας διάταξης συζήτηση για θέματα της πόλης αλλά και τοποθετήσεις που ορισμένους σίγουρα δεν τιμούν.
Ο κ. Θεόδωρος Γκρίτζαλης έθιξε ένα πολιτικό θέμα λέγοντας ότι προτάθηκε σε πηγαδάκι απο το Δήμαρχο να κατέλθει υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του Σωτήρη Τσίγγανου, ο ίδιος ο κ. Σωτήρης απάντησε ότι "πρόβλημα συγκρότησης του συνδυασμού μας, δεν υπήρξε ποτέ περί δημοτικών εκλογών ούτε διάλογος μεταξύ μας έγινε ποτέ και απορώ που τέθηκε θέμα για Θοδωρή Γκρίτζαλη για την συγκρότηση ατόμων στο ψηφοδέλτιό μου". Μετά απο διευκρινίσεις και κόντρες η απάντηση δόθηκε απο τον Δήμαρχο της πόλης ότι ποτέ δεν υποστήριξε κάτι τέτοιο. Σχολιάζοντας πάντως κύκλοι της πλειοψηφίας το θέμα διεφάνη ότι κάποιοι βγάζουν προσωπικές τους ιδιοτέλειες στο Δ.Σ. και διερωτήθηκαν αν θα έπρατε το ίδιο ο κ. Γκρίτζαλης αν ήταν Αντιδήμαρχος διότι όσο διετέλεσε την θητεία του δεν...έλεγε κουβέντα!
Ο κ. Σωτήρης Τσίγγανος πάντως έθεσε το θέμα των σεισμικών δονήσεων ζητώντας σύσταση επιτροπής για τους παθόντες στην Αιτή. Έθιξε το θέμα του Καλλικράτη ρίπτοντας ευθύνες στη Δημοτική αρχή στο Πολεοδομικό σχέδιο της πόλης διερωτόμενος "που ήταν η νομεκλατούρα της Κυπαρισσίας και οι στρούχτορες όταν έχουμε σοβαρά προβλήματα με τους μετανάστες, με τις παρανομίες δίπλα στο Κάστρο που χτίστηκε καοτικία, τις κλοπές και τον γενικό σχεδιασμό για την ανάπλαση της πλατείας, τον ΟΣΕ" θεωρώντας ότι η πόλη οπισθοδρομεί.
Μάλλον κάποιοι δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει στην πόλη όταν ταξιδεύουν στο Αμπου Ντάμπι για να δούν απο κοντά αγώνες της Φόρμουλα 1 και να ξοδεύουν τα Ευρώ τους...Αλήθεια μήπως ξέρει κανείς ποιοί δημοτικοί σύμβουλοι απουσίαζαν προκλητικά και ποιοί έλειπαν και που τις Γιορτές περνώντας ζωή χαρισάμενη; Ρωτάμε γιατί είναι οξύμοωρο κάποιος να ασκεί κριτική ακόμα και όταν λείπει....Περαστικά σας...
Ο Αρκαδιανός για πάντα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages