Παραδίδονται τέλος του μήνα τα χειρουργεία στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Παραδίδονται τέλος του μήνα τα χειρουργεία στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΉ ήταν η σύσκεψη με τον Νομάρχη Μεσσηνίας Δημήτρη Δράκο που διεξήχθη σήμερα στη Νομαρχία παρουσία του Διοικητή του νοσοκομείου Κυπαρισσίας κου Φώτης Δρούμπαλης και του Δημάροχυ Κυπαρισσίας Γιώργου Σαμπαζιώτη. Σύμφωνα με ανακοίνωση η σύσκεψη ασχολήθηκε με την προώθηση ζητμάτων που απασχολούντο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας όπου έγιναν και οι δηλώσεις για το μέλλον του.
Μετά την πρόσφατη επίσκεψή του στην περιοχή και μετά απο πιέσεις αφού του τα είχαν ψάλει...νοσηλευτές και γιατροί ο κ. Δράκος ανακοίνωσε ότι τα χειρουργεία της Κυπαρισσίας μετά και από την τελευταία παράταση που είχε δοθεί στο έργο θα παραδοθούν από τον ανάδοχο στις 31 Ιανουαρίου.
Επίσης ο Κος Δρούμπαλης επισήμανε στον Κο Δράκο δυο μελέτες που αφορούν το νοσηλευτικό ίδρυμα και περιλαμβάνουν σύμφωνα με την πρόταση που κατατέθηκε:
α.) Την άμση κατασκευή βαρέως τύπου κατασκευής για την στέγαση των γραφείων των διοικητικών υπηρεσιών τα οποία στεγάζονται τώρα σε ενοικιαζόμενους χώρους οι οποίοι είναι μη λειτουργικοί και μακρυά από το νοσοκομείο. Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 300.000 €.
β.) Η δεύτερη μελέτη αφορά τον κατασκευή υποσταθμού της ΔΕΗ στο νοσοκομείο έργο με κόστος που ανέρχεται σε 205.000 €, όπου σύμφωνα με την μελέτη η κατασκευή του θα προβεί το νοσοκομείο προκειμένου να καταναλώνει 50% λιγότερη ενέργεια για την λειτουργία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages