Νέα πορεία για τον δραστήριο Σύλλογο στα Σκλαβέικα - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Νέα πορεία για τον δραστήριο Σύλλογο στα Σκλαβέικα

ΣΕ τροχιά ανασυγκρότησης βρίσκεται ο δραστήριος Σύλλογος Πτέρης Αυλώνος όπως καταγράφεται στην ανακοίνωσή του Σωματείου εστιάζοντας στα προβλήματα του παρελθόντος αλλά κυρίως στην κοινή πορεία που χαράσσει το νέο Δ.Σ. Αναλυτικά η ανακοίνωση που λάβαμε αναφέρει τα εξής: "Στις 22 Νοεμβρίου 2009, ημέρα Κυριακή και ώρα 10.30 π.μ., στα γραφεία του Συλλόγου Αυλωνιτών, στην οδό Πειραιώς 68β – Αθήνα, διεξήχθησαν οι αρχαιρεσίες του Συλλόγου μας, για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. 2010-2012.
Η συμμετοχή του κόσμου δεν ήταν η αναμενόμενη από πλευρά προσέλευσης μελών (γι’ αυτό άλλωστε πήγαμε στην δεύτερη Κυριακή) και αυτό έχει αρχίσει να μας δυσκολεύει όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια, τόσο για την δήλωση υποψηφιοτήτων, όσο και για το τι εξέλιξη θα έχει ο Σύλλογος (???) μετά από αυτή την διετία!!!
Αυτό που μπορούμε να σας υποσχεθούμε είναι ότι θα προσπαθήσουμε να ξαναφέρουμε εσάς και τα παιδιά σας (την νεολαία μας δηλαδή) πιο κοντά στο Σύλλογο και τις εκδηλώσεις του, χωρίς αντιπαλότητες και διαξιφισμούς του παρελθόντος, ευελπιστώντας και στη δική σας διάθεση για βοήθεια, αν θέλουμε (!!??) να συνεχίσει ο Σύλλογος την ανοδική του πορεία στις προσπάθειες υλοποίησης έργων, για να είναι ένα χωριό που δεν θα του λείπει τίποτα!!! και τα παιδιά μας θα το χαρούν στο μέλλον όπως τους αξίζει…
Σας παρουσιάζουμε το νεοεκλεγέν Δ.Σ. 2010-2012:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σταυρόπουλος Χρήστος του Δημητρίου
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σκλάβος Ιωάννης του Δημητρίου
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Εσπερίδης Ιωάννης του Θεοδώρου
ΤΑΜΙΑΣ: Βίτσιου- Σταυροπούλου Δήμητρα του Ηλία
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: Παναγόπουλος Ηλίας του Φώτη

1 σχόλιο:

FILIATRANEWS είπε...

Ευχαριστούμε για την αναδημοσίευση του θεματος απο το Φιλιατρά News

http://filiatranews.blogspot.com/2010/01/blog-post_7502.html

Καμια πηγή ρε μεγαλε βαλε.
Το βουτάς που το βουτάς. Μην το οικειοποιείσαι.

Pages