Αστέρι ο Α.Ο.Κυπαρισσίας νίκησε με 2-0 την ΑΕ Αβίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

Αστέρι ο Α.Ο.Κυπαρισσίας νίκησε με 2-0 την ΑΕ Αβίας

ΝΙΚΗΦΟΡΑ ξεκίνησε η χρονιά για τον Α.Ο, Κυπαρισσίας παρά το αρχικό μούδιασμα του 1ου ημιχρόνου καταφέρνοντας να βρεί το ρυθμό του και να κάνει την διαφορά κόντρα στην Α.Ε Αβίας καταλήγοντας στο υπέροχο 2-0 που ουσιαστικά διατηρεί την πρωτιά στον βαθμολογικό πίνακα της Α τοπικής κατηγορίας,.
Φέτος όλοι ομολογούν ότι είναι η χρονιά του Α.Ο.Κ που με την σθεναρή παρουσία του Γερολυμάτου κατάφερε να αποσπάσει μια σημαντική νίκη καθώς το 10 ημίχρονο κύλησε με χαμένες ευκαιρίες και αρκετές φάσεις στην αντίπαλη εστία ολοκληρώνοντας με κεφαλιές και δοκάρια τόσο απο τον Δ. Μικελάτο και Μοροσάνου. Ωστόσο στην επανάληψη μετά απο εύστοχες κινήσεις των επιθετικών κατάφερε να βρει ευκαιρία στο 51ο λεπτό όταν μετά απο φάουλ ο Λυδιώτης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Αβίας παρά το κρύο που επικρατούσε στο γήπεδο και την βροχή κατά την διάρκεια της επανάληψης.
Ομως μετά απο κατάλληλες κινήσεις και επιθετικό τρίο στα καρέ του τερματοφύλακα της Αβίας στο 65ο λεπτό ο Μιχάλης Συγγέρης εκμεταλλεύθηκε τα λάθη των αντιπάλων στην μικρή περιοχή γράφοντας τελικά το 2-0. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο ΑΟΚ αγωνίστηκε με απουσίες αφού έλειπαν στο εξωτερικό οι 2 Βούλγαροι που απέκτησε πρόσφατα και παρόλα αυτά ενισχύθηκε περισσότερο η άμυνα. Καλή η διαιτησία του Μπλάνα και των Ζαρακοβίτη και Μπούρα ενώ η ομάδα της Κυπαρισσίας φαίνεται ότι έχει ξεφύγει με 2 βαθμούς διαφορά απο τους διώκτες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages