Σε αναβρασμό η Κυπαρισσία απο τα σαρωτικά κρούσματα κλοπών - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Σε αναβρασμό η Κυπαρισσία απο τα σαρωτικά κρούσματα κλοπών

ΣΕ αναβρασμό βρίσκεται ο εμπορικός κόσμος και ο κοινωνικός ιστός της Κυπαρισσίας απο τα αλλεπάλληλα κρούσματα κλοπών εξαιτίας της παραβατικότητας νέων αλλοδαπών απο την περιοχή του ΟΣΕ καθώς η πείνα θεωρείται κακός σύμβουλος αμαυρώνοντας την εικόνα της περιοχής μας.
Μετά τις κλοπές στα γραφεία του ΟΣΕ, σε αγροικίες, ήρθε η σειρά των καταστημάτων με τελευταία κρούσματα την αφαίρεση τσάντας μέσα σε ανθοπωλείο στην πόλη, τις κλοπές μέρα μεσημέρι σε καφενεία, την κλοπή απο το ταμείο σε κατάστημα χαρτικών, αλλά και κλοπές στην Σπηλιά πρόσφατα οι κάτοικοι δηλώνουν οτι ο κόσμπος έφτασε στο..χτένι. Απούσα η Αστυνομία με τον τοπικό τύπο να αποκαλύπτει ότι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης αποσπώντα....στα Τέμπη για την φύλαξη των βράχων όταν ολόκληρη η περιοχή κινδυνεύει!
Θέση για το θέμα πήρε με δηλώσεις του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο Δήμαρχος της πόλης. Μιλώντας ο κ. Σαμπαζιώτης τόνισε ότι 'κανείς δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος με την κατάσταση στη πόλη που είναι αναμενόμενη και γνωρίζουμε ότι όταν κάποιος πεινάει μπορει να κάνει παραβάσεις, ωστόσο σαν συντεταγμένη Πολιτεία πρέπει να κάνουμε κινήσεις στα πλαίσια της νομιμότηταας και με σεβασμό την προσωπικότητα του ατόμου πάντα' για να προσθέσει ότι 'άλλο πράγμα λοιπόν αυτό και άλλοη η προστασία των βασικών ελευθεριών του πολίτη όταν αποδεχόμαστε μια κατάσταση με παραβατική συμπεριφορά και φοβάμαι ότι αυτά τα κρούσματα θα αυξηθούν μέσα απο την επαιτεία και τις παράνομες πράξεις'.
Υπογράμμισε ότι 'χρειάζεται κεντρική αντιμετώπιση και με την ενεργοποίηση των υπηρεσιών κεντρικά και περιφερειακά οφείλουμε να δρομολογήσουμε λύσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος που είναι ξεκάθαρο ότι υποκινείται καθαρά απο βιοποριστικούς λόγους των αλλοδαπών και μεταναστών'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages