Κλείσιμο εθνικών δρόμων προανήγγειλαν οι αγρότες - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Κλείσιμο εθνικών δρόμων προανήγγειλαν οι αγρότες

4/1/2010
Τον αποκλεισμό των εθνικών οδών την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου, αποφάσισαν οι αγρότες 19 νομών της χώρας, οι οποίες μετείχαν στη συνεδρίαση του Πανελλαδικού Οργάνου, στη Λιβαδειά. Ετοιμασίες όμως όπως έχουν ήδη γράψει γίνονται και στην Δυτική Μεσσηνία απο τους αγροτικούς Συλλόγους
«Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί. Μέχρι σήμερα κανένα από τα μέτρα που θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν τη βιωσιμότητα των αγροτών δεν έχει προωθηθεί», υπογραμμίζει ο Βάϊος Γκανής, εκ μέρους του Πανελλαδικού Συντονιστικού οργάνου.
Στη συνεδρίαση σημειώθηκε ότι τα κατεξοχήν αιτήματα τα οποία διατυπώθηκαν στις συναντήσεις που είχαν οι αγρότες με το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, «παραμένουν ακόμη στο συρτάρι της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου». Οι αγρότες επισημαίνουν ότι τα εν λόγω αιτήματα είναι παλιά και το ΠΑΣΟΚ τα γνωρίζει από τότε που βρισκόταν στην αντιπολίτευση και έκαναν λόγο για «εμπαιγμό».
Οι αγρότες διευκρινίζουν ότι μέχρι και την 12η Ιανουαρίου, ημερομηνία που θα αρχίσουν να οργανώνονται τα τοπικά μπλοκ, είναι ανοιχτοί στην επικοινωνία με το υπουργείο. Την ίδια στιγμή, αγρότες από την περιοχή του Δομοκού και ευρύτερα της Φθιώτιδας, από την περιοχή Φαρσάλων και την περιοχή της Καρδίτσας, συμμετείχαν στην συζήτηση που άνοιξε η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κατερίνα Μπατζελή με τους αγρότες, στο δημοτικό θέατρο στο Δομοκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages