Ιδρωσε αλλά τα κατάφερε ο ΑΟΚ με 4-2 τον Πανιώνιο Καλαμάτας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Ιδρωσε αλλά τα κατάφερε ο ΑΟΚ με 4-2 τον Πανιώνιο Καλαμάτας



ΣΕ ντέρμπι με την αγωνία στο γήπεδο....να κορυφώνεται στα ύψη κόντεψε να ολοκληρώσει ο Α.Ο.Κυπαρισσίας στο γηπεδό του το παιχνίδι με τον Πανιώνιο Καλαμάτας το οποίο κινδύνεψε να τελείωσει με ισοπαλία αλλά τα λάθη των αντιπάλων τους στοίχισαν την ήττα. Ο Α.Ο.Κ. μπήκε μουδιασμένα αρχικά στο πρώτο μέρος με αποτέλεσμα να πληρώσει την αστοχία του στο 13ο λεπτό με γκόλ του Ηρακλή απο τον Ροβολή ο οποίος βρήκε εύκολα τα δίχτυα του Μπίζου καταφέρνοντας το 0-1. Ωστόσο ο ρυθμός παρά το τσουχτερό κρύο μεταβλήθηκε όταν μετά απο εύστοχο σούτ ο Δ. Μικελάτος στο 23ο λεπτό απάντησε με το 1-1 αξιοποιώντας φάση στη μικρή περιοχή.
Στην επανάληψη τα αίματα άναψαν για τα καλά όταν με έξοχο πλασε στο 60ο λεπτό ο Γεωργόπουλος ανέβασε τον ρυθμό και με έξυπνη πάσα έκανε το 2-1 που άλλαξε την διάθεση της τοπικής ομάδας. Γρήγορα χάθηκαν πολλές ευκαιρίες για τέρμα και οι αλλαγές ήταν έτοιμες απο τους προπονητές των 2 ομάδων. Μια έξυπνη κίνηση του Πανιωνίου καταγράφηκε στο 82ο λεπτό όταν ο Ροβολής μετά απο πλάγιο ήταν σε σωστή θέση και φιλοδώρησε με 2-2 την Κυπαρισσία. Ομως το παιχνίδι γρήγορα πήρε φωτιά καθώς ο ΑΟΚ φρόντισε ξανά να απαντησει με εύστοχο σούτ του Λυδιώτη στο 91ο λεπτό γράφοντας το 3-2 και μετά το ντέρμπι κύλησε με διαμαρτυρίες απο τη πλευρά των παικτών του Πανιωνίου καθώς το χέρι ενός παίκτη τους οδήγησε στο οριστικό 4-2 μετά απο εκτέλεση πεναλντι απο τον Γεωργιόπουλος που είχε νωρίτερα μπει στον αγώνα απο αλλαγή μόλις στο 93ο λεπτό του αγώνα. Ο ΑΟΚ έτσι παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας και φέτος.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Μπίζος, Ελληνας, Στρατικόπουλος, Εκμετζίδης, Λυδιώτης, Κουρκουμέλης, Δ. Μικελάτος, Χαρ. Γεωργόπουλος, Συγγέρης, Μοροσάνου, Κιουτάκ.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Σιώτος. Στυλιανόπουλος, Μοιρούλης, Ηλιόπουλος, Λιανός, Μάραντος, Καμπεράι, Ηρακλής, Καλόμαλος, Νουνσάι, Ψαρράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages