Ηττα 2-0 του ΑΟΚ απο τη Σπάρτη αλλά με εμπειρίες - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Ηττα 2-0 του ΑΟΚ απο τη Σπάρτη αλλά με εμπειρίες

ΜΕ πικρή γεύση αλλά με εμπειρίες έφυγε απο τη Σπάρτη ο Α.Ο.Κ. παροτί η τοπική ομάδα επιβλήθηκε με 2-0 σε ένα γήπεδο που θύμισε χωράφι παρά αγωνιστικό χώρο. Η λακωνική ομάδα δυσκολεύτηκε απέναντι στην καλοστημένη ομάδα της Κυπαρισσίας και χρειάστηκε δύο γκολ στο τελευταίο μισάωρο για να πάρει το τρίποντο. Ετσι το συγκρότημα του Σπύρου Χρι- στόπουλου ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας, ενώ αυτή ήταν η πρώτη νίκη του νεαρού τεχνικού στον πάγκο της Σπάρτης.
Αντίθετα να τονίσουμε ο ΑΟΚ στάθηκε αρκετά καλά απέναντι στον ισχυρό του αντίπαλο και αν ήταν πιο συγκεντρωμένος και πιο τυχερός θα μπορούσε να είχε φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την Σπάρτη. Ηταν πάντως ένα ματς εξ αρχής δύσκολο για την τριφυλιακή ομάδα, και η ήττα δεν τους πείραξε ιδιαίτερα από τη στιγμή που η γραμμή του υποβιβασμού παρέμεινε στους 11 βαθμούς, όσους έχει και ο ΑΟΚ.
Να σημειωθεί πως ο Νίκος Αντωνόπουλος ολοκλήρωσε τον αγώνα με 6 “μικρούς“ στη σύνθεση του. Το πρώτο ημίχρονο δεν πρόσφερε ιδιαίτερες συγκινήσεις στους λιγοστούς φιλάθλους.
Στην επανάληψη ενέτειναν τις προσπά-θειές τους για ένα γκολ, και το κατάφεραν με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα... Ο Κωστάκος εκτέλεσε ένα κόρνερ με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι, και από κοντά ο Δημητρακόπουλος με πλασέ άνοιξε το σκορ (1-0).
Η Σπάρτη “καθάρισε“ το παιχνίδι στο 68’ με κοντινή προβολή του Μανιάτη που έγραψε το 2-0.
Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗΣ: Καλιακμάνης, Λάππας, Αργάνης, Κωστάκος, Σπυρόπουλος, Σαμπατάκος (65’ Κατσιαφούρος), Πλεμμένος (75’ Ρασσιάς), Μανιάτης, Γάτσος (85’ Χαριάτης), Δημητρακόπουλος, Κατσαρός.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Μπίζος, Παναγόπουλος, Καταβάτης, Στρατικόπουλος, Δασκαλάκης, Μοροσάνου (80’ Σταματόπουλος), Μανδραπήλιας (82’ Σούπουλης), Κιούτακ (76’ Σιγέρης), Δαραμάρας, Μακρής, Λυδιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages