Συμπολοκές αλλοδαπών στα Φιλιατρά - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Συμπολοκές αλλοδαπών στα Φιλιατρά

Άγριος καβγάς σημειώθηκε χθές το απόγευμα λίγα λεπτά μετα απο τις 6 αναμεσα σε δυο αλλοδαπούς Ρουμανικής καταγωγής η οποία επεκτάθηκε και σε άλλους ομοεθνείς τους.
Ο καβγάς εξελίχθηκε έξω από γνωστό super market της πόλης στην διασταύρωση με την Κυπαρισσία.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μας μετέφεραν, και τις οποίες σας μεταφέρουμε με επιφύλαξη, ο καβγάς έλαβε αμέσως διαστάσεις και από την μανία των εμπλεκομένων δεν γλύτωσαν ούτε καν τα μηχανάκια που ήταν σταθμευμένα στην άκρη του Δρόμου. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία λίγα λεπτά αργότερα κατέφθασε στο σημείο αλλά η όλη ένταση είχε λήξει. Η αλήθεια είναι ότι η κατάσταση με τους οικονομικούς μετανάστες στα Φιλιατρά έχει παραγίνει, σε σημείο να υπάρχει φόβος στους πολίτες να κυκλοφορήσουν ανάμεσα τους.
Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο με τους Ρουμάνους να πίνουν και να μεθούν στην μέση της πλατείας. Η παρούσα δημοτική αρχή προσπάθησε να βάλει μια τάξη στην όλη κατάσταση αλλά λόγω αντίδρασης των αγροτών που τους χρησιμοποιούν στις αγροτικές εργασίες, το θέμα δεν προχώρησε. Να ελπίσουμε ότι η Νέα Δημοτική αρχή θα έχει το σθένος να συγκρουστεί με τα απαράδεκτα αυτά φαινόμενα και να βάλει μια τάξη στην ήδη υπάρχουσα αταξία;
Απο το filiatranews με τα σχόλια του οποίου συμφωνούμε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages