Κορυφώνεται η προεκλογική δραστηριότητα στην Τριφυλία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Κορυφώνεται η προεκλογική δραστηριότητα στην Τριφυλία

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ με την ομιλία του στην κεντρική πλατεία Κυπαρισσίας το βράδυ της Παρασκευής η προεκλογική παρουσία του υποψήφιου Δημάρχου Τριφυλίας κ. Δημήτρη Σωτηρόπουλου. Μιλώντας στους Γαργαλιάνους ο υποψήφιος Δήμαρχος, αναφέρθηκε στους δύο άξονες, τον...τουρισμό και το αγροτικό τομέα σημειώνοντας για τους Γαργαλιάνους πως, «Οι Γαργαλιάνοι είναι η αιχμή του δόρατος, η εμπροσθοφυλακή του τουρισμού. Είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι οι Γαργαλιάνοι θα πρωταγωνιστούν στον νέο Δήμο, εδώ θα είναι το κέντρο της τουριστικής ανάπτυξης, η πρωτεύουσα της προόδου και της ανάπτυξης ολόκληρης της Τριφυλίας!». Στη συνέχεια τόνισε ότι «σε αντίθεση με άλλους που υψώνουν αντιμνημονιακή πολιτική και σκοπιμότητα, σκύβουμε στα προβλήματα του τόπου μας, τα μελετούμε, αγωνιούμε για αυτά και έχουμε προτάσεις και λύσεις» και αφού σημείωσε πως, «Δεν νοείται ανάπτυξη αν όλες οι συνιστώσες περιοχές του νέου δήμου δεν αναπτύσσονται με τους ίδιους ρυθμούς. Η ανάπτυξη και η ευημερία είναι δικαίωμα κάθε περιοχής ή πόλης, αλλά και υποχρέωση δική μας» αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα έργα για τους Γαργαλιάνους και την περιοχή.
ΓΕΜΑΤΗ ΠΑΛΜΟ Η ΟΜΙΛΙΑ ΚΟΛΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ
Γεμάτη παλμό και ενθουσιασμό ήταν η ομιλία του Κώστα Κόλλια στην Κυπαρισσία. Οι Κυπαρίσσιοι υποδέχτηκαν τον Κώστα Κόλλια καταχειροκροτώντας τον στην κεντρική πλατεία της πόλης τους. Στην εξέδρα που είχε στηθεί, πλαισιωμένος από τους συμβούλους της Δημοτικής Ενότητας Κυπαρισσίας ανέλυσε το πρόγραμμά του και τις θέσεις του για το νέο Δήμο διακοπτόμενος πολλές φορές από τα χειροκροτήματα του κοινού. Εκτός από τις γενικές θέσεις του προγράμματος αναφέρθηκε ειδικά και σε πολλά ζητήματα που αφορούν την Κυπαρισσία.
Ειδικότερα εστίασε στην ολοκλήρωση του Βιολογικού καθαρισμού, την ανάπτυξη του ορεινού όγκου με έμφαση στα διαμερίσματα, στην επέκταση του Γενικού Πολεοδομικού σχεδιασμού, την αξιοποίηση της χερσαίας ζώνης του λιμανιού της Κυπαρισσίας, στην αναβάθμιση των τομέων πολιτισμού και αθλητισμού καθώς υπάρχουν αρκετές μελέτες, στην ολοκλήρωση των έργων στη ζώνη του Αη λαγούδη, στην ολοκλήρωση του δρόμου Κυπαρισσία- Ραυτόπουλο αλλά και σε σωρεία άλλων ζητημάτων, εκφράζοντας την άποψη ότι 'δεν τάζουμε λαγούς με πετραχήλια αλλά με εφικτούς και υλοποιήσιμους στόχους'. Παράλληλα ανέλυσε θέματα που αφορούν την καταπολέμηση του παραεμπορίου αλλά και τον αναπυτξιακό προσανατολισμό της περιοχής μέσα απο συγκεκριμένες δράσεις και έργα μικρού βεληνεκούς με βάση τα δημοσιονομικά δεδομένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages