Οι μάσκες των 'ανεξάρτητων' έπεσαν πριν τις κάλπες... - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Οι μάσκες των 'ανεξάρτητων' έπεσαν πριν τις κάλπες...

Αρθρο Του Τριφύλιου για πάντα
ΟΙ Μάσκες έπεσαν για τους δήθεν ανεξάρτητους λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες. Λίγες μέρες πριν καθοριστεί το μέλλον του τόπου. Είναι αλήθεια ότι ορισμένοι απέφευγαν να εκδηλώσουν την πραγματική πολιτική τους ταυτότητα αλλά και την πορεία που θα ακολουοθήσουν. Διότι είναι αλήθεια ότι οι ψηφοφόροι δεν λησμονούν. Το να έχεις πολιτική ταυτότητα δεν είναι κακό, όμως αν προχωρήσεις χωρίς πρόγραμμα ή ουσία τότε υπάρχει πρόβλημα.
Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου μετά τον επικοινωνιακό πόλεμο κατά του Δημήτρη Δράκου τελικα ο πρώτος γύρος έδειξε ότι υπάρχει ντέρμπι μισής ποσοστιαίας μονάδας. Σήμερα επιχειρησαν τα παπαγαλάκια της νωθρότητας και καιροσκοπισμού να μιλήσουν για τους bookers και τα στοιχήματα στη Περιφέρεια. Μόνο που η Πελοπόνησος δεν είναι λοταρία να παίζεται σε γραφεία στοιχημάτων. Είναι οι άνθρωποι που την απαρτίζουν. Εκείνοι που με το μόχθο τους έχουν μετατρέψει το τόπο σε παραγωγική γή. Τα κροκοδείλια δάκρυα της πλευράς Τατούλη δεν συγκινούν για το ενταφιασμένο πτώμα της πολιτικής ανυπαρξίας τους. Τρανή απόδειξη ότι σημαίνοντα στελέχη αποχώρησαν μέχρι και σήμερα βλέποντας ότι η κομματική γραμμη υποσκέλισε την δήθεν ανεξάρτητη υποψηφιότητα. Μια υποψηφιότητα που θα μπορούσε να έχει τέλεια παρουσια αν μας εξηγούσαν τι πραγματικά συνέβη τότε στο υπουργείο Πολιτισμού όταν ήταν ο πράσινος αντίπαλος του Δράκου.
Ελάτε που οι 'ανεξάρτητοι' έχουν κάνει κι αλλού την παρουσία τους όπως στη Τριφυλία με μόνη εξαίρεση την Οιχαλία όπου οι 2 υποψήφιοι δεν απαρνούνται την κομματική τους ταυτότητα. Οταν στη Τριφυλία ο συμπαθής κ.Σωτηρόπουλος που προέρχεται απο το πράσινο χώρο και διετέλεσε υπο την σημαία του Δήμαρχος δεν πρέπει να λησμονεί ότι το ανεξαρτητος απαιτεί σκληρή δουλειά. Πως αλλιώς να δικαιολογήσουμε τις συσκέψεις κομματικών οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ- εξαιρέθηκε τότε η οργάνωση Κυπαρισσίας- κεκλεισμένων των θυρών. Αν κυοφορείτο η ανεξάρτητη κίνηση γιατί τότε στα Φιλιατρά δεν ήταν ανοικτές οι πόρτες το λαό της Τριφυλίας που επιθυμούσε να πλαισιώσει ένα τέτοιο σχήμα; Προφανώς τότε το σκέφτηκαν. Οτι με το μανδύα του ανεξάρτητου θα είχαν απενεχοποιηθει.
Ο μόνος ανεξάρτητος ένας σύμβουλος στο Δ.Σ. Κυπαρισσίας ο οποίος όμως εντάχθηκε στο σχήμα της 'Ανεξάρτητης κίνησης' επιστρέφοντας στο χώρο που κάποτε αποσκίρτησε, στο ΠΑΣΟΚ. Ας πούμε την αλήθεια στο κοσμο. Οι αυτοδιοικητικές εκλογές έγιναν και πολιτικες. Γιατί αυτό επέλεξε η Κυβέρνηση. Ας αλλάξει πορεία το καράβι της χώρας τώρα πριν να ειναι αργά, όταν σήμερα τα spreads άγγιξαν τις 930 μονάδες. Γιατί με το καράβι δεν θέλουμε να βουλιάξουν και οι επιβάτες του.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages