Τα βλέμματα στραμμένα στο ντέρμπι ΑΟΚ -Εράνη - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Τα βλέμματα στραμμένα στο ντέρμπι ΑΟΚ -Εράνη

20/11/2010
ΜΕΓΑΛΟ αγώνα δίνει την Κυριακή ο Α.Ο. Κυπαρισσίας στο ντέρμπι με την γειτονικη Εράνη στο γήπεδο της 'Αρκαδιας' όπου βαθμολογικά παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Η ψυχολογία στην ομάδα κυμαίνεται στα ύψη ενώ οι καθημερινές προπονήσεις δείχνουν ότι έχουν ξεπεραστεί τα προβλήματα απο την απώλεια στα Βραχνέικα πριν απο λίγες ημέρες

Σοβαρή απωλεια βαθμών ωστόσο αποτέλεσεη ηττα απο τον Διαγορα με 1-0 στα Βραχνε'ι'κα.
Οι γηπεδουχοι σκοραραν στο 51' και κρατησαν το γκολ μεχρι το τελος του αγωνα κατακτωντας ετσι τη πρωτη τους νικη στο πρωταθλημα.
Με ξεκάθαρο στόχο η Κυπαρισσια επιθυμούσε διακαώς τη νικη απεναντι σε μια ομαδα που δεν ειχε καταφερει το 3ποντο. Χαρακτηριστικά μετά το αποτέλεσμα του αγώνα ο τεχνικος του ΑΟΚ, Νικος Αντωνοπουλος δηλωσε:
''Δεχτηκαμε ενα επιπολαιο γκολ. Αν και κυριαρχησαμε στο δευτερο ημιχρονο δε μπορεσαμε να σκοραρουμε,αυτος ηταν ο λογος που ηττηθηκαμε. Κοιταζουμε μπροστα,ειμαστε αισιοδοξοι οτι θα παραμεινουμε στη κατηγορια.''
Η συνθεση της Κυπαρισσίας στον αγώνα με την Αχαική ομάδα ήταν η ακόλουθη:
Mπιζος,Μανδραπιλιας(90' Σουπουλι)Καταβατης,Στρατικοπουλος, Λυδιωτης,Δασκαλακης,Παναγοπουλος,Γεωργοπουλος,Δαραμαρας,Μακρης,Ανδρουτσης(63' Κιουτακ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages