Ερχονται απολύσεις στο Δημόσιο - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Ερχονται απολύσεις στο Δημόσιο

«Διφορούμενη» και «ανοιχτή σε περαιτέρω ερμηνείες» χαρακτηρίζεται η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιώργου Πεταλωτή κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.
Σε ερώτηση συγκεκριμένα εάν η ψήφος της Κυριακής ήταν «λευκή επιταγή» για να προχωρήσει ακόμη και σε απολύσεις στο Δημόσιο η κυβέρνηση, ο κ. Πεταλωτής απάντησε μεν ότι «δεν μιλάμε για απολύσεις» και ότι «δεν υπάρχει καμία λευκή επιταγή», αλλά πρόσθεσε σχετικά με την προώθηση των διαρθρωτικών αλλαγών στην χώρα μας: «εμείς έχουμε ήδη την εντολή του ελληνικού λαού, την λάβαμε πριν από ένα χρόνο. Η εντολή αυτή επαναβεβαιώθηκε μόλις προχθές, με όλες τις ιδιορρυθμίες και τις ιδιαιτερότητες της συγκυρίας, αλλά και με τον χαρακτήρα που έχουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές.

Κατά συνέπεια, εμείς, ως κυβέρνηση, κάνουμε τη δουλειά μας που είναι η σωτηρία της χώρας, το ξεπέρασμα της κρίσης, οι μεγάλες αλλαγές, η βελτίωση της οικονομικής κατάστασης και της καθημερινότητας του Έλληνα πολίτη και φυσικά η ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής» .
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι υπό την έννοια αυτή «επιτελείται ήδη και μέλλει να ολοκληρωθεί ένα πολύ μεγάλο έργο» και ότι «κανείς δεν είπε ότι τελειώσαμε…». Τι επακριβώς περιλαμβάνει η συνέχεια δεν το προσδιόρισε πάντως, ούτε επανήλθε στο ζήτημα των απολύσεων. Το ενδεχόμενο όμως να επίκειται νέα δέσμη μέτρων στην κατεύθυνση του λιγότερου Κράτους και της ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας παραμένει ανοιχτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages