Μεγάλη ήττα Δράκου στη Πελοπόννησο- Ξεκάθαρη νίκη Κόλλια στη Τριφυλία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Μεγάλη ήττα Δράκου στη Πελοπόννησο- Ξεκάθαρη νίκη Κόλλια στη Τριφυλία

ΜΕ σαφέστατο εκλογικό αποτέλεσμα διαμορφώνεται ο πολιτικός χάρτης τόσο στην Περιφέρεια όσο και στην Μεσσηνία, παρά τα υψηλά επίπεδα αποχής στον β γύρο των εκλογών και την κινητοποίηση των κομμάτων. Τα αποτελέσματα δείχνουν μια διαφορετική προοπτική στην Πελοπόννησο και χωρίς αλλαγές στους 5 Δήμους της Μεσσηνίας σε σχέση με τον πρώτο γύρο.
Στο Δήμο Τριφυλίας με ξεκάθαρη νίκη ο Κώστας Κόλλιας προηγήθηκε στους περισσότερους πρώην Δήμους με απώλειες στα Φιλιατρά και ελάχιστα στη Κυπαρισσία λόγω της αποχής όπου με ποσοστό 50,45% κερδίζει τον Δήμο υπερισχύοντας του αντιπάλου του με καταμετρημένα όλα τα εκλογικά τμήματα που ανέρχονται στα 102. Πιο αναλυτικά σε ότι αφορά τα συνολικά αποτελέσματα ανα Δημοτική ενότητα έχουν ως ακολούθως τώρα;
Στον Αετό Κόλλιας με 792 ψήφους και Σωτηρόπουλος 647 ψήφους, Κοινότητα Τριπύλης Κόλλιας 222 και Σωτηρόπουλος 206, στην Κυπαρισσία παρότι υπερίσχυσε όλα τα διαμερίσματα ο Κώστας Κόλλιας πήρε 2131 ψήφους και ο Σωτηρόπουλος 2187 με μικρή διαφορά, στους Γαργαλιάνους όπου η διαφορά ήταν σαρωτική ο Κόλλιας έλαβε 2196 ψήφους και ο Σωτηρόπουλος 1283 ψήφους ενώ στα Φιλιατρά ο Κόλλιας έλαβε 1560 ψήφους και ο Σωτηρόπουλος 2248 ψήφους.
Βαριά ήττα για την παράταξη Δράκου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου όπου ο Πέτρος Τατούλης πήρε ως τώρα το 52,35% των ψήφων και Δημήτρης Δράκος το 47,65% εμφανίζοντας μεγάλες απώλειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages