Οι Κωτσιόπουλος και Αλευράς πρώτοι σε σταυρούς - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Οι Κωτσιόπουλος και Αλευράς πρώτοι σε σταυρούς

Ο Γογλοθάς του σταυρού δημιουργεί το μεγάλο άγχος για τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους όλων των συνδυασμών, δεδομένου ότι απομεένει να καταμετρηθεί το σύνολο των εκλογικών τμημάτων σε όλες τις περιοχές του νομού μας
Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που αφορουν συνολικά 327 από τα 568 εκλογικά τμήματα, αφού τα εκλογικά συνεργεία στη Νομαρχία πρέπει παράλληλα να ετοιμάζουν την εκλογική διαδικασία για τη β΄ Κυριακή. Από τη Νομαρχία η καταμέτρηση των σταυρών εκκίνησε σήμερα το πρωί, ενώ χθες βράδυ άρχισε η επίσημη καταμέτρηση των σταυρών προτίμησης των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων από το Πρωτοδικείο Καλαμάτας.
Στην Περιφέρεια απο το συνδυασμό Δράκου την πρωτιά λαμβάνει ο Αγγελος Κωτσιόπουλος ενώ πολύ καλά πήγε ο Περικλής Μαντάς ενώ με 2.500 ψήφους είδαμε να προσμετρούν για την Μπέσσυ Πλέτσα. Στο αντίπαλο στρατόπεδο Τατούλη ο Διονύσης Αλευράς λαμβάνει την πρωτιά σε επίπεδο Νομού ενώ με θετικό πρόσημο κλείνει για δεκάδες τμήματα η κάλπη για τον Γιώργο Μπακούρο απο την Τριφυλία και φυσικά έπεται συνέχεια..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages