'Νίκη των Τριφύλιων με την βοήθεια του Θεού' χαρακτήρισε το β γύρο ο Κώστας Κόλλιας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

'Νίκη των Τριφύλιων με την βοήθεια του Θεού' χαρακτήρισε το β γύρο ο Κώστας Κόλλιας

ΜΗΝΥΜΑ ελπίδας με την νίκη των Τριφύλιων απεύθυνε ο πρώτος Δήμαρχος Τρφυλίας Κώστας Κόλλιας απο την κεντρική πλατεία Κυπαρισσίας σε όλους τους Τριφύλιους μετά την ξεκάθαρη νίκη του στέλνοντας όμως και χείρα φιλίας σε όσες πολιτικές δυνάμεις πιστεύουν στο κινηματικό χαρακτήρα του συνδυασμού 'ΤΡΙΦΥΛΙΑ-ΙΣΟΡΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ'.
Μεσα σε ένα πανηγυρικό κλίμα για τον προεκλογικό αγώνα που διεξήχθη ο νέος Δήμαρχος έγινε θερμά δεκτός αρχικά απο την περιοχή των Γαργαλιάνων όπου ο κόσμος ξεχύθηκε στους δρόμους και περνώντας απο τα Φιλιατρά για να δεχθεί τις ευχές των κατοίκων κατέληξε στο εκλογικό κέντρο της Κυπαρισσίας όπου μετά απο πορεία στην κεντρική πλατεία της πόλης απεύθυνε ενωτικό μήνυμα σε όλους.
Παράλληλα ευχαρίστησε τους Τριφύλιους και τους συνεργάτες του που πίστεψαν στην δυναμική του συνδυασμού όσο στους έμπειρους αυτοδιοικητικούς που τον στελέχωσαν. Μάλιστα προέβη σε αναφορά για τον διεκδικητικό χαρακτήρα στο νέο Δήμο με όλες τις υγιείες δυνάμεις που επιθυμούν το μέλλον των επόμενων γενιών για ένα καλύτερο αύριο, ενώ αναφέρθηκε και στους πρώην Δημάρχους της πόλης για το σχεδιασμο τους στην πορεία της περιοχής. Τέλος ιδιαίτερη μνεία έκανε σε κάθε περιοχή που απαρτίζει το συνολικό οικοδόμημα του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages