Νίκη των πολιτών η αποψινή δήλωσε ο Κώστας Κόλλιας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Νίκη των πολιτών η αποψινή δήλωσε ο Κώστας Κόλλιας

ΣΤΟ 553 εκλογικό τμήμα του 3ου Δημοτικού Σχολείο Φιλιατρών άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας ο οποίος αναφέρθηκε στην εκλογική μάχη της 7ης Νοεμβρίου που αποκτά μεγάλη σημασία.
Σε δηλώσεις του στον 936 ο κ. Κόλλιας του συνδυασμού 'Τριφυλία- Ισόρροπη ανάπτυξη' τόνισε ότι 'απο την μέχρι τώρα περιοδεία μου στο Δήμο Τριφυλίας βλέπω ότι φυσάει ένας άνεμος αισιοδοξίας και εκπέμπεται ένα θετικό μήνυμα, φαίνεται ότι με βάση τα δεδομένα ίσως υπάρχει μια αποχή προς τις κάλπες, ωστόσο διεξήχθη ένας πολιτισμένος προεκλογικός αγώνας και πιστεύω ότι το βράδυ δεν θα χρειαστει να επαναλάβουμε τον εκλογικό αγώνα για μια ακόμα Κυριακή' για να υπογραμμίσει ότι 'είμαστε αισιόδοξοι ότι θα έχουμε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα γιατί αυτή η νίκη θα είναι των πολιτών του Δήμου Τριφυλίας και μόνον'.
Ο κ. Κόλλιας ψήφισε στο Δημοτικό σχολείο όπου φοίτησε στα παιδικά του χρόνια φέρνοντας αναμνήσεις ωραίων εποχών, ενώ ευχήθηκε καλή δύναμη σε όλους τους ψηφοφόρους για συμμετοχή στις κάλπες, ενώ ευχαρίστησε όσους συμμετέχουν σε αυτό το ταξίδι της αυτοδιοίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages