ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - ΟΙ ΕΦΤΑ ΠΡΩΤΟΙ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - ΟΙ ΕΦΤΑ ΠΡΩΤΟΙ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

18/11/2010 Η τελική κατάταξη των επιτυχόντων Δημοτικών Συμβούλων, στο Νέο Δήμο Τριφυλίας, με το συνδυασμό 'Τριφυλία - ισόρροπη ανάπτυξη' του νέου Δημάρχου Κώστα Κόλλια, είναι η ακολουθη:
Α. Για την Δημοτική ενότητα Κυπαρισσίας: πρώτος ο Γιώργος Σαμπαζιώτης, δεύτερος ο Παναγιώτης Τσίγγανος και τρίτος ο Ζαχαρίας Κανελλόπουλος.
Β. Για όλο τον Νέο Δήμο Τριφυλίας: πρώτος ο Παναγιώτης Τσίγγανος, δεύτερος ο Γιώργος Σαμπαζιώτης, τρίτος ο Ευστάθιος Ανδρινόπουλος (Γαργαλιάνοι), τέταρτος ο Ζαχαρίας Κανελλόπουλος, πέμπτη η Γιάννα Κωνσταντέλου, έκτη η Μαρία Πανουσιοπούλου και έβδομος ο Γιάννης Καλκαβούρας (Γαργαλιάνοι).
Αυτή είναι η επίσημη σειρά όπως αναρτήθηκε στο Πρωτοδικείο της Κυπαρισσίας. Ενδέχεται η σειρά κατάταξης στην 5η και 6η θέση να διαφοροποιηθεί αντίστροφα μετά από την επανακαταμέτρηση των ψήφων. Και τούτο διότι δεν είχαν προσμετρηθεί σωστά οι σταυροί προτίμησης σε 3 εκλογικά τμήματα της Κυπαρισσίας. Αξίζει να τονίσουμε ότι την όγδοη και ένατη θέση μοιράζονται οι Γιάννης Αδρακτάς και Γιάννης Κατσούλας απο τους Γαργαλιάνους και την 10η θέση η Βιβή Παντελάκη απο τα Φιλιατρά.
Απο το συνδυασμό του νέου Δημάρχου Κώστα Κόλλια εκλέγονται άλλοι δέκα δημοτικοί σύμβουλοι. Ετσι σε σύνολο 33 συμβούλων στο κεντρικό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τριφυλίας ο συνδυασμός 'Τριφυλία- Ισόρροπη ανάπτυξη' εκλέγει τους 20. Απο το συνδυασμό του Δημήτρη Σωτηρόπουλου εκλέγονται 11 και απο τον συνδυασμό 'Λαική συσπείρωση' του Σαράντου Κουκούμη εκλέγονται 2 σύμβουλοι. Οι έδρες της Λαικής συσπείρωσης κατανέμονται η πρώτη στους Γαργαλιάνους και η δεύτερη στην Κυπαρισσία. Συνεπώς στην Κυπαρισσία εκλέγονται 4 σύμβουλοι απο τον συνδυασμό του Κώστα Κόλλια, 3 σύμβουλοι απο το συνδυασμό του Δημήτρη Σωτηρόπουλου και 1 απο το συνδυασμό του Σαράντου Κουκούμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages