Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Μεσσηνίας που εκλέγονται - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Μεσσηνίας που εκλέγονται

16/11/2010
Από τις 51 έδρες του Περιφερειακού Συμβουλίου τις 31 τις καταλαμβάνουν σύμβουλοι του Συνδυασμού του Πέτρου Τατούλη, τις 16 από την παράταξη του Δημ. Δράκου, τις 2 από το συνδυασμό του Νίκου Γόντικα και από μία οι συνδυασμοί του Θαν. Πετράκου και του Λάμπρου Μπούκλη.
Ειδικότερα στη Μεσσηνία εκλέγονται 8 σύμβουλοι από το συνδυασμό του κ. Τατούλη, πέραν του αντιπεριφερειάρχη Χρ. Μαλαπάνη. Σύμφωνα με τα ανεπίσημα αποτελέσματα αυτοί είναι οι εξής: Παν. Αλευράς, Ντίνα Νικολάκου, Κώστας Τσαπόγας, Γιάννης Αργυράκης, Θεόδωρος Σταυριανόπουλος, Γιώργος Μπακούρος, Νίκος Μπαρούνης και Σταύρος Ξηρογιάννης.
Από το συνδυασμό «Δυνατή Πελοπόννησο» εκλέγονται 4, ο Δημ. Δράκος, ο Σωτ. Παναγιωτόπουλος, ο Άγγελος Κωτσιόπουλος, ενώ η τέταρτη έδρα παίζεται μεταξύ του Γιάννη Αδαμόπουλου και της Αντωνίας Μπούζα.
Από τη «Λαϊκή Συσπείρωση», στη Μεσσηνία εκλέγεται ο επικεφαλής του συνδυασμού Νίκος Γόντικας, ενώ τη δεύτερη έδρα θα την καταλάβει ο πλειοψηφών σύμβουλος από το ψηφοδέλτιο της Αρκαδίας.
Από το συνδυασμό «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου» τη μοναδική έδρα στην Πελοπόννησο την καταλαμβάνει ο Θανάσης Πετράκος, ενώ από τους Οικολόγους εκλέγεται ο Λάμπρος Μπούκλης στην Κορινθία.
Τα επίσημα αποτελέσματα των σταυρών προτίμησης των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων θα ανακοινωθούν από το Πρωτοδικείο Καλαμάτας από την Τρίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages