Παντριφυλιακή συγκένρωση στην 'Αρκαδιά' για το Δήμο Τριφυλίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Παντριφυλιακή συγκένρωση στην 'Αρκαδιά' για το Δήμο Τριφυλίας

ΣΕ Παντριφυλιακή συγκέντρωση κάλεσε τους δημότες του νέου Δήμου ο συνδυασμός 'Τριφυλία- Ισόρροπη ανάπτυξη' την Παρασκευή στις 7.30 το βράδυ στη κεντρική πλατεία της Κυπαρισσίας. Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε γίνεται αναφορά για την προοπτική του Δήμου Τριφυλίας στον δεύτερο γύρο όπου μεταξύ άλλων αναφέρει ότι προτεραιότητα θα δοθεί:
'Oπως τόνισε ο κ. Κώστας Κόλλιας, ο νέος Δήμος Τριφυλίας απαιτεί:
Εμπειρία στην οργάνωση.
• Αρμονία στη σύνθεση.
• Ισχύ στη διεκδίκηση.

Ο συνδικαλισμός με έμαθε να έχω και τα τρία παραπάνω στοιχεία. Για περισσότερο από τριάντα χρόνια οι συνάδελφοι μου με εμπιστεύονται και με τιμούν με την ψήφο τους.
• Γιατί γνωρίζω να οργανώνω με αποτελεσματικότητα.
• Γιατί έχω την πείρα να συνθέτω αντίρροπες δυνάμεις.
• Γιατί μπορώ να διεκδικώ χρησιμοποιώντας όλες τις δυνάμεις μου.
Αυτά τα στοιχεία έχει ο συνδυασμός μας και τα έμπειρα στελέχη του. Αυτά τα στοιχεία είναι η ταυτότητα μας. Αυτά αποτελούν την εγγύηση για την πορεία του νέου Δήμου προς την ισόρροπη ανάπτυξη, σ` ολόκληρη την εδαφική του έκταση και σε όλους τους δημότες του.
Δεν απευθυνόμαστε στους συνδημότες μας Τριφύλιους, ως νικητές. Συνεχίζουμε να απευθυνόμαστε ως αγωνιστές, προς αγωνιστές. Κι έτσι θα παραμείνουμε και μετά την Κυριακή που θα κληθούμε να διαχειριστούμε τις τύχες του Δήμου μας.
Όλοι μαζί, ενωμένοι, χωρίς διακρίσεις, κομματικές ή άλλες, για να πετύχουμε τον στόχο μας: Την ισόρροπη ανάπτυξη της Τριφυλίας.'
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ
Λεωφορεία που θα μεταφέρουν τους Τριφύλιους ετεροδημότες από την Αθήνα προς την Τριφυλία θα ξεκινήσουν από την πλατεία Καραϊσκάκη (με το μετρό κατεβαίνετε στη στάση Μεταξουργείο):
Την Παρασκευή 5.00 μ.μ.
Το Σάββατο 4.00 μ.μ.
Την Κυριακή στις 7.00 μ.μ.
Επιστροφή από Φιλιατρά στην Αθήνα την Κυριακή στις 4.30 μ.μ. από Γαργαλιάνους, 5.00 μ.μ. από Φιλιατρά και Κυπαρισσία 5.30 μ.μ.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να τηλεφωνείτε στα τηλέφωνα 2761033129 (εκλογικό κέντρο Φιλιατρών) και 2102929229 - 2106857638.
Επίσης αν σας εξυπηρετούν περισσότερο λεωφορεία του ΚΤΕΛ:
Μπορείτε να απευθύνεστε στο Γραφείο Ετεροδημοτών ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 40 4ος όροφος ΤΗΛ. 2105275541 - 2105275542

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages