Προσλήψεις για την απογραφή του 2001.. - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Προσλήψεις για την απογραφή του 2001..

Σε προσλήψεις 207 τομεαρχών στο νομό Μεσσηνίας θα προχωρήσει το επόμενο διάστημα η Στατιστική Υπηρεσία για την εξέλιξη της απογραφής μέσα στο 2011. Συνολικά σε ολόκληρη την Ελλάδα θα γίνουν 14.000 προσλήψεις τέτοιου δυναμικού, εκτός βεβαίως από το δυναμικό το οποίο θα ασχοληθεί για την επιμέρους απογραφή, η οποία θα εξελιχθεί τους επόμενους μήνες. Ήδη η σχετική πρόσκληση από την πλευρά της Στατιστικής αρχής έχει κυκλοφορήσει και μάλιστα οι αιτήσεις κατατίθενται ηλεκτρονικά με προθεσμία που στις περισσότερες περιπτώσεις θα λήξει στις 15 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με τα στοιχεία τα οποία δίδονται στη δημοσιότητα από την απόφαση οι Τομεάρχες δύνανται να είναι ιδιώτες ή δημόσιοι υπάλληλοι άλλων υπηρεσιών (πλην της ΕΛΣΤΑΤ, του Υπουργείου Οικονομικών και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη) ή υπάλληλοι Νομικών Προσώπων Δημοσίου ή Ιδιωτικού Δικαίου ή υπάλληλοι Οργανισμών, και θα απασχοληθούν στις εργασίες διενέργειας των Απογραφών Κτιρίων και Πληθυσμού - Κατοικιών, στην περιοχή (Τομέα) που θα τους ανατεθεί από τους κατά τόπους Επόπτες Απογραφής….
Σε ό,τι αφορά τα προσόντα αυτά τα οποία καθορίζονται ως επιθυμητά, οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτοχοι τουλάχιστον απολυτηρίου Λυκείου, να έχουν ηλικία μεταξύ 21 και 60 ετών, να έχουν επικοινωνιακές ικανότητες, εντοπιότητα και όπως σημειώνεται προηγούμενη εμπειρία από συμμετοχή σε Απογραφές και άλλες στατιστικές έρευνες. Σε ό,τι αφορά τις αποδοχές προβλέπεται η αμοιβή να είναι 200 ευρώ μικτά ανά μήνα, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ για όσους εκδίδουν δελτίο παροχής υπηρεσιών ενώ αναμένεται να απασχοληθούν για τέσσερις περίπου μήνες, μέσα στο πρώτο πεντάμηνο του 2011 όπου θα εξελιχθεί και η απογραφή.
Σύμφωνα με τις επιμέρους επεξεργασίες σε ό,τι αφορά το νομό Μεσσηνίας αλλά και το σχεδιασμό από την πλευρά της Στατιστικής αρχής σ αναμένεται να προσληφθούν 207 τομεάρχες Οι επιμέρους επεξεργασίες προβλέπουν ότι θα έχουν την ευθύνη των απογραφών σε 630 κατά μέσο όρο κατοικίες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages