Κλειδώνουν οι θέσεις των 6 Αντιδημάρχων στο Δήμο Τριφυλίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Κλειδώνουν οι θέσεις των 6 Αντιδημάρχων στο Δήμο Τριφυλίας

Αρθρο ειδικής συνεργάτιδάς μας Γ.ΑΣ.
ΣΤΗΝ τελική ευθεία βρίσκονται οι ζυμώσεις λίγο πριν την ορκομωσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας
για τις νέες αυτοδιοικητικές παρουσίες αλλά και την επιλογή των θέσεων ευθύνης που προβλέπει ο Καλλικράτης καθώς ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει σε Κυβερνητικό επίπεδο ούτε η έκδοση Προεδρικών Διαταγμάτων ούτε κάν ποιοί πόροι θα συγκεντρωθούν στους νέους Δήμους.

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κόλλιας σχεδιάζει το επιτελείο του και σύμφωνα με πληροφορίες εκτός απο τον Οργανισμό Νεολαίας και Αθλησης που θα είναι και ο μοναδικός που θα δημιουργηθεί σε ανάλογο επίπεδο, αναμένεται να είναι Πρόεδρος στην Επιτροπή Διαβούλευσης που προβλέπει ο 'Καλλικράτης'. Πρόκειται για ένα θεσμοθετημένο όργανο μαζί με επιτροπές που θα δημιουργηθούν. Ενδιαφέρον παρουσιάζει ωστόσο και η επιλογή των Αντιδημάρχων που θα επιλεγούν σε κάθε δημοτική ενότητα για την νέα χρονιά πάντα.
ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ
Πιο αναλυτικά στην δημοτική ενότητα Γαργαλιάνων θεωρείται σίγουρη η διευρυμένη αρμοδιότητα θεματικού Αντιδημάρχου του κ. Ευστάθιου Ανδρινόπουλου, ενώ στα Φιλιατρά σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες θεωρείται επικρατέστερη η υποψηφιότητα του κ. Σουρέτη χωρίς να αποκλείονται και εκπλήξεις. Μάλιστα θεωρείται δεδομένη σε σχήμα Επιτροπών η συμμετοχή τόσο του κ. Χαρ. Παγάνη και Τάσου Πούλου όσο και την Βιβής Παντελάκη η οποία δεν αποκλείεται να είναι παρών στο Προεδρείου του Δημοτικού συμβουλίου.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει η νέα Καλλικρατική εποχή στην Κυπαρισσία όπου αποτελεί έδρα του Δήμου με 2 Αντιδημάρχους οι οποίοι με διευρυμένες δυνατότητες αναμένεται να είναι εκτπος απροόπτου οι κ. Γιώργος Σαμπαζιώτης και Παναγιώτης Τσίγγανος επιλέγοντας έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη. Στο Δήμο Αυλώνος τα ηνία θα αναλάβει ο Γιάννης Φιλντίσης, ενώ στο Δήμο Αετού έχει κλειδώσει η επιλογή του γνωστού εκπαιδευτικού Γιάννη Μερκούρη. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το θέμα των δημαιρεσιών για τις 2 Ιανουαρίου όπου θα έχουμε τελικές αποφάσεις του νέου Δημάρχου ώστε το σχήμα διακυβέρνησης να υλοποιηθεί στο μέγιστο βαθμό...
Η φωτό προέρχεται απο τις πρώτες συσκέψεις στους Γαργαλιάνους με τον κ. Ανδρινόπουλο σε πρώτο πλάνο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages