Στην κατάψυξη η Νότια Πελοπόννησος... - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Στην κατάψυξη η Νότια Πελοπόννησος...

12/12/2010
Πολυ χαμηλές θερμοκρασίες και τοπικά ισχυρός παγετός σημειώθηκε τις νυχτερινές ώρες του Σαββάτου και το πρωί της Κυριακής όχι μόνο στα ορεινά - ημιορεινά αλλά και σε πεδινές περιοχές της Ηλείας και Μεσσηνίας ελπίζοντας ότι δεν θα υπάρξουν προβλήματα σε καλλιέργειες φυλλώδων λαχανικών. Αυτή την ώρα το θερμόμετρο στην Ανδρίτσαινα είναι στους -2 βαθμούς Κελσίου. Στην ημιορεινή Φολόη Ολυμπίαςτο θερμόμετρο είναι στους -1 βαθμούς.
Προβλήματα από τις χαμηλές θερμοκρασίες και τον παγετό φαίνεται να αντιμετωπίζουν οι αγρότες του νομού, καθώς και στον κάμπο αναμένονται το πρωί της Κυριακής αρνητικές θερμοκρασίες. Ήδη στην Τριφυλία το θερμόμετρο δείχνει +2 βαθμούς Κελσίου.
Παγετό και θερμοκρασίες στους -4 με -5 βαθμούς στα ορεινά - ημιορεινά και -1 με -3 βαθμούς στα πεδινά περιμένουμε νωρίς το πρωί της Κυριακής.
Σταδιακά από το μεσημέρι και κυρίως το απόγευμα της Κυριακής η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο, ενώ την Δευτέρα θα σημειωθούν βροχές με τον υδράργυρο σε διψήφιες τιμές των 13-14 βαθμών Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages