Απολογισμός στη Περιφέρεια παρουσία Αποστολόπουλου - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Απολογισμός στη Περιφέρεια παρουσία Αποστολόπουλου

Απολογιστικά στοιχεία του έργου που παρήγαγε στον ένα χρόνο της παραμονής του στη Γενική Γραμματεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου, έδωσε στην τελευταία συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας κ. Φώτης Χατζημιχάλης.
Ο κ. Φώτης Χατζημιχάλης αναφέρθηκε στους στόχους που είχε θέσει από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντα του Γενικού Γραμματέα στους τομείς της αξιοποίησης του ΕΣΠΑ για την ένταξη σημαντικών έργων για την Περιφέρεια, την υπαγωγή όσο το δυνατόν περισσότερων επενδύσεων στον Αναπτυξιακό Νόμο και την κατάρτιση Περιφερειακού Σχεδιασμού για τη διαχείριση των απορριμμάτων και έδωσε αναλυτικά στοιχεία για το έργο που επιτελέστηκε στους τομείς αυτούς. Επίσης ευχαρίστησε τα στελέχη της Περιφέρειας τους φορείς για τη συνεργασία που είχαν και τους πολίτες για την ανοχή και την κατανόηση που έδειξαν στις αδυναμίες που παρουσιάστηκαν.
Παράλληλα πραγματοποιήθηκε μία σύντομη διαδικασία παράδοσης και παραλαβής των αρμοδιοτήτων της Γενικής Γραμματείας της Περιφέρειας τόσο στον πρώτο αιρετό περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη, όσο και στον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοικητικής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας-Πελοποννήσου- Ιονίων Νήσων κ. Τάσο Αποστολόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages